AlltomBostad
 
AttefallHuset

Visa alla produkter från: AttefallHuset

Fritidshus från AttefallHuset

Fritidshus Solvargen 100 - Se mer på vår hemsida

Fritidshus Solvargen 100

Solvargen 100 är vårt största fritidshus med en boyta på ca. 100m2. Huset tillverkas av en dubbel knuttimmerstomme, vilket ger interiören en rustik “stugkänsla”. Med tre stycken sovrum samt två loft får man med lätthet plats med bäddar för 10 personer. Detta gör den mycket populär för dom som även önskar hyra ut sin stuga. Takhöjden i allrummet på över 5 meter och bron mellan de båda loften ger modellen en extra kick.

Fritidshus Solvargen 70 - Se mer på vår hemsida

Fritidshus Solvargen 70

Solvargen 70 är ett av våra lite större fritidshus med en boyta på ca. 65m2. Huset tillverkas av en dubbel knuttimmerstomme, vilket ger interiören en rustik “stugkänsla”. Med tre stycken sovrum får man med lätthet plats med bäddar för 6 personer. Detta gör den mycket populär för dom som även önskar hyra ut sin stuga.

Som standard kommer stugan med ett ekparkettgolv i hela huset. Kök från Ikea med infällda vitvaror.

Fritidshus Storklinten 30 - Se mer på vår hemsida

Fritidshus Storklinten 30

Fritidshus Storklinten 30 är ett av våra mest populära fritidshus, det har blivit en riktig succé! Stugan har en byggyta på bara 30m² men känns mycket rymligare än så. Den höga takhöjden tillsammans med de stora panoramafönstren ger en luftig känsla i vardagsrum och kök. Denna stuga har allt man behöver. Entré med en liten hall, sovrum, fullt utrustat badrum t.o.m. med tvättmaskin. Komplett kök. Ett underbart loft med tilltagen takhöjd. Designmässigt passar huset in i både fjäll och skärgårdsmiljö. Du bygger huset antingen på plintgrund eller på platta på mark.

Fritidshus Storklinten 45 - Se mer på vår hemsida

Fritidshus Storklinten 45

Fritidshus Storklinten 45 är vår senaste fritidshusmodell. Modellen bygger på populära Storklinten 30 vilken är en riktig succé! Vi har med den större storleken skapat plats för ett större kök med mer utrymme för både matlagning och förvaring samtidigt som vi även kunnat göra övriga utrymmen större.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår