AlltomBostad
BADfabriken

Visa alla produkter från: BADfabriken

Spabad & Pooler från BADfabriken

SPA QUADRATUM 2000 - Se mer på vår hemsida

SPA QUADRATUM 2000

Detta spabad med sina fem platser, var av två liggsäten, erbjuder stor variation av massage. Dess bad djup är även extra tilltaget för att passa även de längsta personerna. Bad djupet är hela 780mm och sitt djup 680mm. Varje säte är också individuellt utformat med olika massagejets för optimal massage. Några av sätena är utformade med fokus på att massera trötta nackar & axlar medans andra mer behandlar kropp och själ.

Det skall vara enkelt att bada i våra spabad. Därför har vi minimerat antalet vred och reglage och låter spabadets alla funktioner styras med den användarvänliga kontrollpanelen. Denna är utrustad med en tydlig display samt upplysta knappar. Allt för att göra upplevelsen så bekväm som möjligt även efter att mörkret infallit.

SPA QUADRATUM 2050 - Se mer på vår hemsida

SPA QUADRATUM 2050

Med sju sittplatser och automatiska massageprogram är det här ett spabad för hela familjen. Varje sittplats har olika massagejets för optimal komfort och avslappning. Två av sittplatserna är utrustade med nackmassage.

Vi har minimerat antalet vred och reglage och låter spabadets alla funktioner styras med den användarvänliga kontrollpanelen. Allt för att göra upplevelsen så bekväm som möjligt.

Med unika massagemunstycken och fyra automatiska massageprogram kan du helt enkelt luta dig tillbaka och njuta. Vilket massageprogram blir din favorit? Kanske den vandrande ryggmassagen?

SPA QUADRATUM 2050 SUPREME - Se mer på vår hemsida

SPA QUADRATUM 2050 SUPREME

Med sju sittplatser och åtta automatiska massageprogram är det här ett spabad för hela familjen. Varje sittplats har olika massagejets för optimal komfort och avslappning. Två av sittplatserna är utrustade med nackmassage. Våra automatiska massageprogram leder och fördelar vattnet till de olika massagejetsen i en bestämd ordning. Resultatet är vandrande massagestrålar som masserar och knådar kroppens trötta och stela muskulatur. Spabadet blir din egen massör som alltid har tid och aldrig tröttnar!

Antalet vred och reglage har vi minimerat och låter spabadets alla funktioner styras med den användarvänliga kontrollpanelen. Denna panel har upplysta knappar samt LCD-display. Allt för att göra upplevelsen så bekväm som möjligt.

SPA QUADRATUM 2200 - Se mer på vår hemsida

SPA QUADRATUM 2200

Det här är ett spabad för dig som vill ha det där lilla extra. Förutom unika, automatiska massageprogram och ett speciellt utformat liggsäte, är badet utrustat med automatisk vandrande helkroppsmassage. Välj mellan kraftfull eller mjuk massage.

Det skall vara enkelt att bada i våra spabad. Alltså har vi minimerat antalet vred och reglage och låter spabadets alla funktioner styras med den användarvänliga kontrollpanelen. Allt för att göra upplevelsen så bekväm som möjligt.

SPA QUADRATUM 2200 SUPREME - Se mer på vår hemsida

SPA QUADRATUM 2200 SUPREME

Det här är spabadet för dig som endast nöjer sig med det bästa. Detta spabad är utrustat med vårt mest exklusiva massagesystem. Liggsätet är uppdelat i hela 5 massagezoner med totalt 17st massagejets. Den automatiskt vandrande helkroppsmassagen i detta liggsäte är helt magisk och gör underverk för trötta & stela kroppar. Välj mellan mjuk eller kraftigt vandrande helkroppsmassage.

Det skall vara enkelt att bada i våra spabad. Därför har vi minimerat antalet vred och reglage och låter spabadets alla funktioner styras med den användarvänliga kontrollpanelen. Denna är utrustad med en tydlig display samt upplysta knappar. Allt för att göra badupplevelsen så bekväm som möjligt även efter att mörkret infallit.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår