AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

29 juni 2018

Badrumsserie för mindre badrum

Vedum lanserar nu serien Zone där man hämtat inspiration från mindfulness, yoga, natur och spa. Zone med underskåp i bredden 60 cm får plats även i mindre badrum, samtidigt som det finns avställningsyta på topplattan och praktisk förvaring i lådan. Det gillar jag! Det ska vara praktiskt även om det är små utrymmen.

Vedums Zone med underskåp i bredden 60cm får plats även i mindre badrum.
Vedums Zone med underskåp i bredden 60cm får plats även i mindre badrum.

Tvättstället har ett mjukt och stilrent uttryck som förstärks av det stenliknande, lättskötta och vackra materialet Solid Surface. Det man rekommenderar till den här serien är en sober färgsättning på väggar och golv, för att skapa en lugn stämning. Hos Vedum finns förstås ett flertal olika speglar, krokar och annat. Jag skulle nog välja en spegel med en rund form istället för den som är på bilden, om man vill förstärka det mjuka intrycket. Sen skulle jag ta en annan färg på väggarna än den här "sjukhusgröna".

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.vedum.seNyckelord:

Badrum

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Porslin

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår