AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

17 oktober 2016

Barnsligt kul med ballongbud!

Ingen har väl missat hur trendigt det har blivit med ballonger. Stora metallicfärgade bokstäver och siffor på olika födelsedagare och event blir allt vanligare, med ballonger blir det ju direkt kalasfeststämning! Sen har ju trenden med babyshowers också kommit hit från USA och där är det vanligt med pastellfärgade ballonger i mängder för att det ska bli ett riktigt festmys. På mässan Underbara barn dök jag på ett företag som heter Ballongbud.se, de skickar alltså roliga och kreativa ballongarrangemang hem till den man vill gratulera eller överraska med en kärlekshälsning. De gör även ballongarrangemang som ballongbågar och annat till bröllop och dop.

Ballonger från Ballongbud.se Foto: Anika Rådlund
Ballonger från Ballongbud.se Foto: Anika Rådlund

En söt panda, geting eller kanske en snöglob med en tomte i? Ballongbud har alla möjliga krationer i ballongväg.
Det finns också möjlighet att skapa egna ballonglådor som skickas ut med DHL ( i Stockholm körs allt ut med bud). Man får då välja låda, miniballonger, och ett mjukisdjur och kort till och så skickar de dem hem till den personen man vill gratulera, skicka krya på dig - hälsning till eller om man bara vill skicka någon annan gullig hälsning.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

www.ballongbud.seNyckelord:

Barn

Inspiration

Nyheter

Presenter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår