AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

29 december 2010

Bästa julklappen!

Här har det varit lite tyst i ett par dagar, jag tog lite julledigt. Åkte till landet, pulsade i snön, tittade på havet som mest liknade ett månlandskap, åt mat, mer mat och en massa godis, kramades med familjen, fick finfina julklappar trots att vi inga skulle köpa, tog en julaftonsjogg, spelade sällskapsspel, kröp ihop framför brasan och bara tog det såå lugnt. En underbar jul!

Min allra bästaste julklapp var nog de små, små grytorna från Le Creuset. De rymmer 0,25 liter och är perfekta för att göra portionsstora potatisgratänger eller chokladfondanter i. Färgen är benvit och passar fint till den stora, klassiskt röda, gjutjärnsgrytan från samma märke och vårt ljusa porslin från Iittala. Utlovar recension och bilder när de invigts. Tack fina mor och far!

Bästa julklappen!

Foto Mumlan Nyhlin, får ej kopieras.

Av: Mumlan Nyhlin

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår