AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 oktober 2016

Bastutunna - med utsikt åt båda håll

Bastujakten fortsätter...och det finns ingen ände på hur många olika modeller det finns. Bastuprodukter fanns med på Hem, villa och bostadsrättsmässan där de visade upp sin bastutunna. Den har fönster åt två håll (på kortsidorna) och på ena sidan tunnan så sitter dörren en bit in så att det bildas en liten liten "altan" med ett par sittplatser utanför dörren. De sätter ihop tunnan också så man får liksom inte ett platt "Ikea-paket" levererat (om man inte vill det - de kanske kan ordna det också...) utan tunnan levereras färdig. På deras hemsida har en hel hög med köpare skickat in bilder på hur tunnan kommer in till gården och alla möjliga och omöjljiga platser där den lyfts in med lyftkran och annat. Någon har till och med placerat den på en brygga. Man kan måla den själv så att man kan måla i samma färg som huset till exempel. Jag såg något exempel där på vit tunna med grå lister till exempel.

Bastutunna från Bastuprodukter Foto: Annika Rådlund
Bastutunna från Bastuprodukter Foto: Annika Rådlund

Så här såg det ut på mässan när de radat upp tunnor i olika färger. I deras sortiment finns även badtunnor och flottar i olika storlekar och utföranden. I den här tunnan sitter man mitt i mot varandra på långsidorna och tunnan har ljusinsläpp från båda håll. Speciellt fina om de står vid vatten eller någon annan fin utsikt för då ser man vyn rakt igenom tunnan. Samtliga modeller är gedigna hantverk och de är tillverkade i Västerbotten av långsamvuxen Norrlandsgran.
Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

www.bastuprodukter.comNyckelord:

Bad

Mässor

Nyheter

Övrigt

Prylar

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår