AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

23 oktober 2015

Batteridriven snöbollslykta!

Det är ju så viktigt att ha det fint utanför entrén, tycker jag. Då känns det välkomnane både för en själv och för familj och gäster. Kring jul har jag en stor vit julbock vid sidan om ytterdörren, som lyser jättefint i vintermörkret. Jag fick den i julklapp av min lillebror ett år och därför tycker jag förstås extra mycket om den. Om man inte har en trädgård eller egen tomt så kan man ju även göra lite vinterfint med belysning på balkongen, om man har en sådan. Här har jag hittat en snöbollslykta som jag tror att min son skulle gilla! Den kanske uppmuntrar till att bygga fler snöbollslyktor av riktiga snöbollar intill. Dessutom har den timer, det gillar jag skarpt.

Gnistrande snöbollslykta från Clas Ohlson
Gnistrande snöbollslykta från Clas Ohlson

Batteridriven snölykta för utomhusbruk med inbyggd timer, der förlänger förstås batteritiden och så behöver den inte stå och lysa mitt på dagen då det är ljust ute.Timern släcker belysningen efter 6 tim och tänder den igen efter 18 tim.Höjd 25 cm.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Belysning

Detaljer

Inredning

Jul

Julpynt

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår