AlltomBostad
 

Bättre skydd med skivor

Bättre skydd med skivor

Bygg med ett styvt vindskydd som ger dig god tid att klä fasaden och en bra klimatskärm.

Villan på bilden är vädertätad i väntan på att de duktiga byggarna kommer tillbaka efter semestern. Cembrit Windstopper Extreme med sin tejp är ett system som klarar sig 12 månader utan fasadbeklädnad. Denna villafasad skall kläs med corten och bandtäckt plåt och därför behöver vindskyddet klara höga temperaturer. Tegel är ett annat fasadmaterial som ställer extra krav på fukttålighet som denna MINERIT-skiva också hanterar bra.

Du som skall bygga ditt drömhus bör känna till att vindduk sällan accepteras av branschfolk, speciellt när de bygger för att förvalta själva. Brandsäkerhet är en anledning. En annan anledning är att styva skivor gör att luften i isoleringen står still i alla väder. Isoleringen fungerar då som den varma olle det är tänkt och uppvärmningskostnaderna hålls nere.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår