AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

28 februari 2013

Bedcraft - sängar i naturmaterial

Just nu lanseras Bedcraft från sängtillverkaren Bed Factory Sweden. Bedcrafts produceras hantverksmässigt i ull, bomull och med ribbor av tall. Det ligger förstås helt rätt i tiden när många vill satsa på just naturmaterial i både möbler och textilier. Madrassen med dess fjädrar och naturlatex ska göra att den formar sig efter kroppens tyngdpunkter, det låter onekligen skönt. Samtliga kan beställas med olika slitstarka möbeltyger i olika färger, svart och natur är mina favoriter. Bed Factory har ett showroom på Sandhamnsgatan 39 i Stockholm, kanske går jag dit och sover middag någon dag..

Bedcraft/Bedfactory of Sweden
Bedcraft/Bedfactory of Sweden

Nyhet: Bedcraft sängar finns i olika utföranden och storlekar: ramsängar, kontinentalsängar, ställbara sängar samt en dagbädd. Samtliga kan beställas med olika slitstarka möbeltyger.

Bedfactory SwedenNyckelord:

Inredning

Nyheter

Sovrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår