AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

9 juni 2012

Begagnat på IKEA!

I slutet av mars startade Återbäringen vid varuhuset i Jönköping. Där köper man tillbaka gamla Ikeamöbler från sina Familymedlemmar som då får mellan 10-50 procent tillbaka på ursprungspriset. Möblerna säljs därefter för samma pris på varuhusets fyndavdelning. Det här är ett led i Ikeas hållbarhetssatsning. Italien var första landet att testa återvinningskonceptet och där dök bland annat klassiska IKEA möbler från förr upp i fyndhörnan. Nu har konceptet vidareutvecklats och först ut i Sverige är varuhuset i Jönköping där det ska testas och utvärderas. Förhoppningsvis kommer det att finnas på fler ställen framöver.

Begagnat på IKEA!

Istället för att köra en fullt fungerande möbel till återvinningscentraler kan den få nytt liv hos någon som gillar den bättre på Ikeas Återbäringen.Nyckelord:

Inredning

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår