AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

5 januari 2012

Bengale - en underbar tapet med palmer och elefanter!

Manuel Canovas underbara Bengale är en klassisk och modern Toile de Jouy (ett mönster som från början var tryckt på ett textil eller canvas med ett upprepat mönster). Bengale har funnits ett tag och det är ett mönster jag verkligen gillar. Det påminner om Fantomen-tidningarna jag brukade läsa när jag var liten och även mina resor i olika länder. Jag har ridit elefant både i Indien och i Thailand och dessutom älskar jag palmer....Så det här är en tapet jag bara måste ha! I sommar ska jag inreda vinden i mitt hus och jag är nästan helt säker på att Bengale kommer att sitta på en av väggarna där. Om det inte kommer att passa så måste jag i alla fall köpa tyget. Frågan är om jag ska satsa på det rosa mönstret på orange botten eller på det brunsvarta?

Bengale - en underbar tapet med palmer och elefanter!

Papperstapeten Bengale finns i färgerna: orange, beige eller rosa. Tillverkare: Manuel Canovas. Pris cirka 700-900 kr/ rulle. Finns även som tyg som  är lämplig till gardiner, kuddar, väggbonader och sängöverkast. 
Finns i välsorterade tapet och tygbutiker.

Tapetorama
M
olinas Textil & Design

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår