AlltomBostad
Beslag Design AB

Visa alla produkter från: Beslag Design AB

Belysning från Beslag Design AB

EVOline Powerport - Se mer på vår hemsida

EVOline Powerport

Prisbelönad pelare som infästes i bordsskiva, bänkskiva eller skåp. Justerbar i höjdled och döljs helt i infällt läge. Mycket effektfull i t.ex. köket, skrivbordet, konferensbordet, hotellrummet...

Flexy LED CH (12V) - Se mer på vår hemsida

Flexy LED CH (12V)

Delbar i moduler om 5 cm och utvecklad med ett innovativt system för ”Plug & Play ” är det enkelt att koppla ihop en eller flera längder utan lim eller svetsning. Med en ljusstyrka på 87 lumen per watt, två färgtemperaturer (normalvitt och varmvitt ljus), kraftig klisterförmåga och många tillbehör gör FLEXY LED CH enkel att installera och anpassningsbar för en mängd olika tillämpningar.

Tack vare de minimala kopplingarna blir avståndet alltid det samma och du får ett jämt ljusflöde utan avbrott. Upp till 6 meter FLEXY LED CH kan kopplas ihop. Se produktblad för monteringsanvisningar.

Hermes V12 LED-spot - Se mer på vår hemsida

Hermes V12 LED-spot

Ljusstark LED-spot för infällnad.

LD8003 AS (500mA) - Se mer på vår hemsida

LD8003 AS (500mA)

Enormt ljusstark LED-profil med Flat LED Technology. Inga synliga dioder.

Kan monteras plant, eller lutande med hjälp av de medföljande fästena.

LD8010-A 230V 50/60HZ - Se mer på vår hemsida

LD8010-A 230V 50/60HZ

Utanpåliggande LED-armatur helt i aluminium med integrerat drivdon. Upp till 10 st armaturer kan kopplas i rad med adapter (989741). Extern strömbrytare finns som tillval (989742). Ej dimbar. Ersätter LD6000.

Re-Light LED USB - Se mer på vår hemsida

Re-Light LED USB

Sladdlös batteridriven LED-spot med integrerad rörelse-sensor och Mini USB-kontakt. Släcker automatiskt efter ca 30 sek utan aktivitet.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår