AlltomBostad
 
Bjelin

Visa alla produkter från: Bjelin

Golv från Bjelin

BJELIN INTENSIVRENGÖRING ERIK - Se mer på vår hemsida

BJELIN INTENSIVRENGÖRING ERIK

Bjelin Intensivrengöring Erik ger lackade trägolv, laminat och lackade korkgolv en ordentlig djuprengöring. Bör även användas på lackade trägolv innan man applicerar Bjelin underhållsbehandling.

Bjelin Rengöringsmedel Filip - Se mer på vår hemsida

Bjelin Rengöringsmedel Filip

Bjelin rengöringsmedel Filip är ett färdigblandat rengöringsmedel för lackade eller oljade parkett- och trägolv samt trappor. Kan även användas på laminat- och plastgolv. Rengöringsmedlet rengör och lämnar inga ränder.

Bjelin Rutparkett Ek Antik Olja - Se mer på vår hemsida

Bjelin Rutparkett Ek Antik Olja

Nu är det möjligt att klicka ihop en flytande ekparkett i rutmönster!

Lägger man en stavparkett på traditionellt vis limmas eller spikas stavarna i undergolvet. Denna process är mycket omständlig och därför står läggningen för större delen av totalkostnaden för en traditionell ekparkett i rutmönster. Med Bjoorns nya innovativa ekparkett reduceras läggningskostnaden till ett minimum. Även om materialkostnaden kan vara något högre för Bjoorns ekparkett, i jämförelse med en traditionell ekparkett, blir den totala kostnaden betydligt lägre.

Bjelin underhållsbehandling Ivar - Se mer på vår hemsida

Bjelin underhållsbehandling Ivar

Bjelin underhållsbehandling Ivar skyddar lackade trägolv ,vinyl kork och laminatgolv.Den återställer lystern och stärker ytskiktet på högtraffikerade ytor.
Underhållsbehandlingen är både halkhämmande icke gulnande och silikonfri.
Bjelin underhållsbehandling Ivar får lackade trägolv att se ut som nya under en lång tid och förlänger livslängden.

Bjelin WoodFiber Raw Plank - Se mer på vår hemsida

Bjelin WoodFiber Raw Plank

Obehandlat

Många vill idag själva kunna välja ytbehandling på sitt trägolv, men ibland kanske det inte är lämpligt att måla på det befintliga golvet eller så kanske det inte finns möjlighet att lägga ett nytt lager av trägolv. Bjoorn har därför tagit fram ett tunt klickgolv i solid och obehandlad träfiberskiva (HDF) som kan läggas på befintligt golv och ytbehandlas efter behov. Måla med heltäckande vit eller grå färg för en klassisk trägolvskänsla. Eller kanske lasera och klarlacka för ett mer transparent och samtida resultat.

Fiskbensparkett - Se mer på vår hemsida

Fiskbensparkett

Nu är det möjligt att klicka ihop en fiskbensparkett utan att behöva spika, limma, slipa och lacka. Bjelins fiskbensparkett levereras ytbehandlad. Klar för att läggas.

Genom att ha eliminerat många arbetskrävande steg som limning, spikning, slipning och ytbehandling kan arbetskostnaden hållas nere och ge en överkomlig totalkostnad för en fiskbensparkett.

Härdat Trä - Se mer på vår hemsida

Härdat Trä

Starkt och hållbart Woodura är den patenterade teknik som gör det möjligt göra trä starkare och att använda hela trädet som råvara. Hållbart både för dig och vår miljö.

Kompositgolv - Se mer på vår hemsida

Kompositgolv

Extremt hårda golv Med sin patenterade solida yta ger Nadura ett högt slit- och slagmotstånd som är överlägset traditionella golv.

Parkettgolv - Se mer på vår hemsida

Parkettgolv

Stabilt golv med flerskiktsparkett Parkettgolvet är uppbyggt i tre skikt där fiberriktningen i de olika skikten ligger vinkelrätt mot varandra. Skikten låser varandra och minskar träets naturliga rörelser och ger ett stabilt golv.

Ytskiktet har en slityta på 3,5 mm vilket gör att du kan slipa om golvet flera gånger. Mellanskiktet är starkt och bärkraftigt och tillverkas av tall eller gran. Även bottenskiktet i trä har en stabiliserande funktion.

Stavparkett - Se mer på vår hemsida

Stavparkett

Nu är det möjligt att klicka ihop en stavparkett i parallella rader av individuella stavar utan synliga skivskarvar.

Flytande stavparkett utan skivskarvar
Ända sedan introduktionen av golv uppbyggda av flera stabiliserande skikt, har det varit möjlig att installera parkett flytande. De enskilda stavarna förlimmas traditionellt i fabrik t.ex. tre i bredd på långa skivor som sedan klickas ihop med ett mekaniskt låssystem längs med sidorna. Nackdelen med detta system är att skarvarna mellan skivorna drar till sig smuts över tiden och markerar skivmönstret.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår