AlltomBostad
Björbo Badrum

Visa alla produkter från: Björbo Badrum

Badrumsinredning från Björbo Badrum

Mejda – Ram m1 - Se mer på vår hemsida

Mejda – Ram m1

FLEXIBILITET I FOKUS

Möbeln som flirtar med dig. En möbelserie med ett flertal uttryck. Serien finns i två djup, två bredder och färgerna vitt, grått, ek och valfri NCS-kulör. Designen i Mejda präglas av att vi låtit stommen rama in fronterna. Lådorna och lådindelarna är i svartbetsat trä. All belysning är i modern LED-teknik.

Mejda Nytt frontalternativ – Linje - Se mer på vår hemsida

Mejda Nytt frontalternativ – Linje

LINJE, nytt frontalternativ i möbelserien Mejda. Frontalternativet med lod- och vågräta linjer som möts i en harmonisk symbios. Här målad i valfri NCS-kulör NCS 7020-R90B. MOON, spegeln Moon är en annan spännande nyhet vi presenterar. Moon är en utdragbar spegel för att du bekvämt ska kunna sminka och raka dig. Spegeln är försedd med varmvit LED-belysning integrerad i spegelglaset. Moon finns i O 60 och 80 cm.

Vi gör det enkelt att göra det personligt - Snickeriet - Se mer på vår hemsida

Vi gör det enkelt att göra det personligt - Snickeriet

I konceptet SNICKERIET tar vi dina personliga önskemål ett steg längre. Utgå från Björbos standardsortiment och sätt din personliga prägel på ditt blivande badrum. Möjligheterna är stora. Valfri NCS-kulör på hela sortimentet innebär att du kan få möbeln målad i den färg du önskar. Även mått- och designanpassningar löser vi oftast. Vår styrka är att alla våra möbler utvecklas och tillverkas under samma tak i vårt egna snickeri i Björbo, Dalarna.

Saxa - Se mer på vår hemsida

Saxa

Möbelserien Saxa är ett optimerat möbelprogram där vi gör det enkelt för dig att välja. Serien håller hög kvalité, som vårt övriga sortiment, vad gäller materialval och utförande för att klara miljön i ett badrum. Saxa är en komplett möbelserie som riktar sig till den som efterfrågar en bra möbel i ett konkurrensutsatt prissegment. Tillverkningen sker i vårt snickeri i Björbo i Dalarna. För att förenkla installationen har möblerna försetts med justerbar upphängning.

SAGA - Se mer på vår hemsida

SAGA

Hantverk och material ligger i fokus när vi kommer till möbelserien Saga. Välj tvättställ i naturmaterialen porslin eller exklusiv granit. Det unika granittvättstället har både ho och avställningsytor i grå granit. Belysning i speglar och spegelskåp är i modern LED-teknik. En harmonisk färgskala ger Saga ett idylliskt uttryck. Finns i färgerna vit, ljusgrå, lindblomsgrön och valfri NCS-kulör.

Valhall - Se mer på vår hemsida

Valhall

Detaljrik, rustik och tidlös. Med genomtänkta och välarbetade detaljer är Valhall vår mest unika möbel. Den tandade krönlisten och pelarna som stilfullt ramar in möbeln. Valhall finns i flera bredder, med luckor eller utdragslådor. Du kan välja mellan vitt Evermite- eller grått granittvättställ. Valhall går att få med eller utan ben. Alla belysningar i serien är i modern LED-teknik.

Capella - Se mer på vår hemsida

Capella

Lyxig enkelhet. Enkla rena drag med lyxiga detaljer. Välj bänkskiva i vit eller svart Evermite, grå granit eller Carraramarmor till kommoderna. Möbelserien som passar både det mindre och större badrummet. Capella finns i vitt, ek, valnöt och valfri NCS-kulör.

Carl Larsson - Se mer på vår hemsida

Carl Larsson

Vårt ursprung återspeglas tydligt i seriens formspråk. Möbeln finns i två bredder. Med det nätta djupet 35 cm är det en möbel som passar de flesta badrum. Carl Larsson finns i Antikvitt och Valfri NCS-kulör. Nytt är LED-belysning i spegelskåpet och det dekorativa benet, Svarv (tillval).

MOON – Utdragbar spegel - Se mer på vår hemsida

MOON – Utdragbar spegel

Spegeln Moon är en spännande nyhet. Moon är en utdragbar spegel för att du bekvämt ska kunna sminka, raka, sätta in linser utan att behöva hänga över kommoden för att se. Den är inte bara praktisk utan även stilfullt designad. Spegeln är försedd med varmvit 3 500K LED-belysning integrerad i spegelglaset med direktljus mot ansiktet. Moon finns i 60 och 80 cm. Spegeln går att dra ut 33 cm från väggen, spegelns djup infälld är 8 cm. När spegeln är helt inskjuten släcks belysningen och sargen i borstad aluminium sluter tätt mot väggen. Moon passar till alla möbelserier.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår