AlltomBostad
 
Björbo Badrum

Visa alla produkter från: Björbo Badrum

Badrumsinredning från Björbo Badrum

Mejda Nytt frontalternativ – Linje - Se mer på vår hemsida

Mejda Nytt frontalternativ – Linje

Möbeln som flirtar med dig.

En möbelserie med ett flertal uttryck. Serien finns i två djup, två bredder och färgerna vitt, grått, ek och valfri NCS-kulör. Designen i Mejda präglas av att vi låtit stommen rama in fronterna. Lådorna och lådindelarna är i svartbetsat trä. All belysning är i modern LED-teknik.

Snickeriet - Se mer på vår hemsida

Snickeriet

SPECIALANPASSADE MÖBLER

Vi gör det enkelt att göra det personligt

I konceptet Snickeriet tar vi dina personliga önskemål ett steg längre. Utgå från standardsortiment och sätt din personliga prägel på ditt blivande badrum. Möjligheterna är stora. Valfri NCS-kulör på hela sortimentet innebär att du kan få möbeln målad i den färg du önskar. Även mått- och designanpassningar löser vi oftast.

Saxa - Se mer på vår hemsida

Saxa

Möbelserien Saxa är ett optimerat möbelprogram där vi gör det enkelt för dig att välja. Serien håller hög kvalité, som vårt övriga sortiment, vad gäller materialval och utförande för att klara miljön i ett badrum. Saxa är en komplett möbelserie som riktar sig till den som efterfrågar en bra möbel i ett konkurrensutsatt prissegment. Tillverkningen sker i vårt snickeri i Björbo i Dalarna. För att förenkla installationen har möblerna försetts med justerbar upphängning.

Möblerna levereras färdigmonterade och skickas inom 48 timmar efter bekräftad order.

SAGA - Se mer på vår hemsida

SAGA

STILFULLT HANTVERK

Hantverk och material ligger i fokus när vi kommer till möbelserien Saga. Välj tvättställ i naturmaterialen porslin eller exklusiv granit. Det unika granittvättstället har både ho och avställningytor i grå granit. Belysning i speglar och spegelskåp är i modern LED-teknik. En harmonisk färgskala ger Saga ett idylliskt uttryck. Finns i färgerna vit, ljusgrå, lindblomsgrön och valfri NCS-kulör.

Valhall - Se mer på vår hemsida

Valhall

Valhall finns numera med luckor och utdragslådor, en modernisering med bibehållen klassisk Valhall-design. Naturligtvis erbjuder Valhall högsta komfort t ex lådor med fullutdrag, dämpning och självindrag. I nedre utdragslådan finns en tredje dold låda vilken ger dig extraplats för dina småsaker.

En av årets nyheter är det exklusiva och vackra handfatet i grå granit som du kan välja till Valhall. Den grå släta stenen harmonierar fantastiskt väl med möbeln och tillvalet med LED-belysning i handfatet lyfter möbeln ytterligare och väcker omgivningens intresse.

MOON – Utdragbar spegel - Se mer på vår hemsida

MOON – Utdragbar spegel

Spegeln Moon är en spännande nyhet. Moon är en utdragbar spegel för att du bekvämt ska kunna sminka, raka, sätta in linser utan att behöva hänga över kommoden för att se. Den är inte bara praktisk utan även stilfullt designad. Spegeln är försedd med varmvit 3 500K LED-belysning integrerad i spegelglaset med direktljus mot ansiktet. Moon finns i 60 och 80 cm. Spegeln går att dra ut 33 cm från väggen, spegelns djup infälld är 8 cm. När spegeln är helt inskjuten släcks belysningen och sargen i borstad aluminium sluter tätt mot väggen. Moon passar till alla möbelserier.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår