AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 februari 2017

Blomstertrappan är tillbaka!

I takt med att den gröna trenden med fler växter inomhus har svept över oss så kommer det förstås en hel del möbler och prylar som matchar den trenden. Små växthus att ha inomhus, amplar att hänga i taket och i fönstret, blompiedestaler och växtlampor. Nu har det även dykt upp en ny modernare form av blomstertrappa. Den här har tre hyllplan i ask och den nedersta hyllan är djupare för de större krukorna ska få plats där. Den är designad av den svenska inredningsarkitekten Sara Szyber för Design House Stockholm.

Blomstertrappa från Design House Stockholm Foto: Design House Stockholm
Blomstertrappa från Design House Stockholm Foto: Design House Stockholm

Blomstertrappan från Design House Stockholm ser ut att vara väldigt lättplacerad, den är ju inte jättestor utan mäter 65×53×78 cm. Kanske perfekt i en vrå som på bilden där man annars inte kan ha så mycket, eller på en inglasad balkong, under ett fönster eller vart som helst egentligen. Den är tillverkad i ask och pulverlackat metal. Cirkapriset ligger på 1975 kr. Säljs hos Design House Stockholm.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.designhousestockholm.comNyckelord:

Blommor

Inredning

Nyheter

Presenter

Textil

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår