AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

4 mars 2010

Bok bortskänkes!

av: Mumlan Nyhlin

I höstas var jag i Hamburg och besökte då bland annat det klassiska och femstjärniga hotellet Atlantic. Hotellet var en sista utpost för de tyskar som skulle emigrera till Amerika och hela hotellet är utformat efter deras behov. Stora lobbyer med plats för bagage, dörrar som öppnas som hyttdörrar och mattor med mönster av trädäck. Vi bjöds på fantastisk 5-rätters middag, fick se rummet där en scen i en av Bond-filmerna spelades in, fick se hotellets egen bio och fick besöka spökvinden. Hotellet är verkligen speciellet och fantastiskt fint!

Förra året firade det 100 år och i samband med det gavs en stor bok ut, på nästan 300 sidor, där hela historien berättas. Jag fick ett ex av boken och släpade den hela vägen hem. Nu när jag då äntligen börjar bläddra i den inser jag att jag fått ett ex på tyska! Jag förstår inte alls så mycket som jag önskar och tänker därför göra mig av med boken. Vad jag däremot vet är att hotellet har en spännande historia! Vill du ha den? Maila eller skriv en kommentar, först till kvarn!

Update! Boken är på väg till sitt nya hem!

Hotell Atlantic

Bild lånad från hotellets hemsida.

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Övrigt

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår