AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

20 juli 2013

Boktips! Alla sorters kakor

Aldrig fikar man väl så mycket som man gör på sommaren. Saft och kakor, kaffe och kakor, te och kakor... och lite bullar och glass. De allra godaste bakverken är förstås de som man gör själv, och kakor är så lätt och tacksamt att baka tycker jag. I Kristina Erikssons bok Alla sorters kakor - från småkakor till kondisfint finns både äldre recept och moderna bakverk. Inspirationen är hämtad både från Sverige, Frankrike, USA, Italien och Latinamerika. Jag säger bara; Dulce de lechekaka med lime och vit choklad! Ja, närmare himlen kan man inte komma genom en godsak.

Omslagsfoto: Anna Clarén
Omslagsfoto: Anna Clarén

Alla sorters kakor- från småkakor till kondisfint av Kristina Eriksson. Den som fotograferat bilderna i boken är Anna Clarén, en av mina fotolärare på bildjournalistutbildningen. Det är härligt färgglada bilder med kort skärpedjup. Ljuvt, rosa och patelligt och tanter i bersån. Boken är utgiven av Bokförlaget Semic och kostar 129 kr hos Adlibris


Adlibris
B
okförlaget Semic



Nyckelord:

Böcker

Inspiration

Mat

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår