AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 juni 2013

Boktips! Martin Timells Hemmarfixar bibel!

Det här är en stor blytung bok som innehåller det mesta för den som vill ge sig på både stora och små projekt i hemmet och på uteplatsen. Borra i betong? Snickra en trapp? Bygga en pergola? Ja, den innehåller som sagt både smått och stort. Tydliga beskrivningar steg för steg med illustrationer och foton. Den har fått hemmafixarprofilen Martin Timells namn på men jag vet inte om det är han som har suttit och klurat ut allt i den här boken, utan text och foto ligger två andra personer bakom. Om man har sett Martins Timells byggtips i TV-programmet Äntligen hemma så vet man i alla fall vad det går ut på. Gör det själv.
Exempel på projekt: bygga altan, lägga stengångar, mura grill, måla om huset, lägga trägolv, plugga och fästa i vägg, måla innertak, bygga utekök och tapetsera.

Hemmarfixar Bibeln
Hemmarfixar Bibeln

Hemmafixarbibeln av Martin Timell, Karin Hedin Röös, Daniel Röös, 349 kr hos Adlibris. Utgiven av Norstedts april 2013.

Adlibris
NorstedtsNyckelord:

Böcker

Bygg

Inspiration

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår