AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

9 november 2012

Boktips till Fars dag eller jul!

Leif Mannerström blev vald till Journalisternas Kock, en utmärkelse där ett 50-tal svenska matskribenter sitter i juryn, på årets Restaurangala. Han har utsetts till kockarnas kock tre gånger och haft stjärna i Guide Michelin i över tio år. Han har förstås nått sina framgångar på grund av sina matlagningskonster och otroliga kunskap.
Ett boktips till farsdag eller jul är nyutgivna " Mannerströms stora kokbok" - som verkligen ger själ för namnet, den är stor och den är fullmatad med recept på klassisk husmanskost, på hans berömda fisk- och skaldjursrätter, julmat, viltet och så självklart inlagd sill. Den innehåller också hans bästa grillrecept och goda desserter. "Mannerströms viltkokbok" gavs ut förra året och där finns recept på det svenskt vilt, såsom älg, rådjur, hjort, vildsvin, hare, and, gås, fasan. Passar både jägare och de som köper vilt. Boken innehåller även fina naturbilder, ett extra plus för det.

Boktips till Fars dag eller jul!

Mannerströms stora kokbok i halvklotband utgiven i september 2012 med ISBN nr: 978-91-1-304340-1, pris 289 kr på Bokus. Mannerströms viltkokbok i kartonnage utgiven i augusti 2012 med ISBN: 978-91-1-304093-6, pris 169 kr på Bokus. Båda är utgivna av Norsteds förlag.


Bokus
N
orstedtsNyckelord:

Böcker

Inspiration

Mat

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår