AlltomBostad
Borga Plåt AB

Visa alla produkter från: Borga Plåt AB

Fasader från Borga Plåt AB

BPD 18 – en klassisk profil med stor täckbredd för tak och väggar - Se mer på vår hemsida

BPD 18 – en klassisk profil med stor täckbredd för tak och väggar

Används för stora takytor på industrier och lantbruksbyggnader, men kan även användas som väggbeklädnad.Borga BPD 18 har ett klassiskt utseende och en mycket stor täckbredd, vilket gör den till ett ekonomiskt alternativ till traditionella 20 mm-profiler. Den asymmetriska profilen med smala övre profiltoppar och breda bottnar ger taket ett tidlöst uttryck. Profilen har ett spår längs ena kanten som förhindrar regnvatten att tränga in genom sidoöverlappen.

BPE 18 – den mångsidiga och ekonomiska väggprofilen - Se mer på vår hemsida

BPE 18 – den mångsidiga och ekonomiska väggprofilen

Vår storsäljande klassiker med traditionell träpanelform. Borga BPE 18 används för väggbeklädnad av olika sorters byggnader. Profilens optimala täckbredd gör den till en av våra mest ekonomiska lösningar. Den asymmetriska formen med breda övre profiltoppar och smala dalar ger fasaden ett tidlöst, klassiskt utseende. Profilen kan monteras antingen horisontellt eller vertikalt och lämpar sig väl för både små och stora ytor.

Ekonomi – den traditionella standardprofilen för tak och väggar - Se mer på vår hemsida

Ekonomi – den traditionella standardprofilen för tak och väggar

En av våra mest populära profiler för både vägg- och takbeklädnad. Borga Ekonomi har låg höjd och en stor täckbredd. Den symmetriska profilen gör den mycket allround, eftersom den inte kräver någon komplicerad understruktur. Profilen har ett spår längs ena kanten som förhindrar regnvatten att tränga in genom sidoöverlappen.

Ekonomi – höstkampanj
Erbjudande på vår mest populära tak- och väggplåt.
Pris exkl. moms 57,90kr/m²
Kampanjen gäller till t.o.m den 31 okt.

PP 2 – en lågprofilerad, icke-bärande dekorplåt - Se mer på vår hemsida

PP 2 – en lågprofilerad, icke-bärande dekorplåt

Lätt att rengöra och dekorativ Borga PP 2 har en mycket låg profil och används som beklädnad på innerväggar, takutsprång, skorstenar, dörrar, containrar och för dekorativa tillämpningar. Eftersom den är icke-bärande, kräver profilen fullt stöd från bakomliggande understruktur. Dess låga profil gör plåten lätt att hålla ren, vilket gör den mycket lämplig för miljöer med hygieniska krav.

Sinus 40 – den moderna och exklusiva väggprofilen - Se mer på vår hemsida

Sinus 40 – den moderna och exklusiva väggprofilen

Används främst för väggbeklädnad av kommersiella fastigheter, men lämpar sig överallt där det finns estetiska krav på det fasadens utseende. Sinusprofilen är modern och tidlös, vilket gör den till ett tryggt och långsiktigt val. För extra exklusivt utseende och ännu bättre hållbarhet kan profilen levereras med en tålig premium metalliclack. Profilen kan monteras antingen horisontellt eller vertikalt.

Super 40 – vacker, stark och ekonomisk profil för tak och väggar - Se mer på vår hemsida

Super 40 – vacker, stark och ekonomisk profil för tak och väggar

En populär profil för beklädnad på tak med stora regelavstånd. Borga Super 40 är en modern och estetisk plåtprofil för väggar och tak. Den unika formen ger denna plåt en oöverträffad kombination av ekonomi och bärighet. Viktiga parametrar som gåbarhet och vattenavledningskapacitet är betydligt bättre än traditionella profiler, vilket ger Super 40 ett brett användningsområde. Profilen har ett spår längs ena kanten som förhindrar regnvatten att tränga in genom sidoöverlappen.

TR 45 – den starka profilen för tak och väggar - Se mer på vår hemsida

TR 45 – den starka profilen för tak och väggar

En stark takplåt som tillåter stora regelavstånd. Borga TR 45 används vanligen för tak på industriella och kommersiella stålhallar, och kombinerar god täckbredd med mycket hög bärighet. Profilens höjd gör den särskilt lämpad för snörika platser eller när en hög vattenavledningskapacitet önskas. Denna profil är också utmärkt som väggbeklädnad på större industribyggnader. Profilen har ett spår längs ena kanten som förhindrar regnvatten att tränga in genom sidoöverlappen.

VP 45 – den tåliga profilen för stora väggytor - Se mer på vår hemsida

VP 45 – den tåliga profilen för stora väggytor

En stark väggprofil som tillåter långa regelavstånd. Borga VP 45 används vanligen för väggbeklädnad på större industriella och kommersiella stålhallar. Plåtens traditionella men uppskalade profil ger stora fasader ett proportionerligt utseende. Profilhöjden gör plåten stark, vilket möjliggör en ekonomisk väggkonstruktion.

VVP 18 – en vacker profil för stora byggnader - Se mer på vår hemsida

VVP 18 – en vacker profil för stora byggnader

Borga VVP 18 används vanligen för väggbeklädnad på större bostadshus och kommersiella byggnader. Den innovativa profilen ger fasaden ett levande, klassiskt och tidlöst utseende. Plåten har stor täckbredd vilket gör den till ett ekonomiskt alternativ för både fasadrenoveringar som nyproduktion.

VVP 45 – en kraftfull väggprofil för en snygg utsida - Se mer på vår hemsida

VVP 45 – en kraftfull väggprofil för en snygg utsida

För större byggnader där en stark plåtprofil krävs. Borga VVP 45 används vanligen för väggbeklädnad på större industriella och kommersiella fastigheter. Den innovativa profilen ger fasaden ett levande och tidlöst utseende. Plåtens profilhöjd gör den stark och tålig, vilket gör den till ett ekonomiskt alternativ för konstruktioner där långa avstånd mellan reglarna är önskvärda.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår