AlltomBostad
Borga Plåt AB

Visa alla produkter från: Borga Plåt AB

Yttertak & taktillbehör från Borga Plåt AB

BPD 18 – en klassisk profil med stor täckbredd för tak och väggar - Se mer på vår hemsida

BPD 18 – en klassisk profil med stor täckbredd för tak och väggar

Används för stora takytor på industrier och lantbruksbyggnader, men kan även användas som väggbeklädnad.Borga BPD 18 har ett klassiskt utseende och en mycket stor täckbredd, vilket gör den till ett ekonomiskt alternativ till traditionella 20 mm-profiler. Den asymmetriska profilen med smala övre profiltoppar och breda bottnar ger taket ett tidlöst uttryck. Profilen har ett spår längs ena kanten som förhindrar regnvatten att tränga in genom sidoöverlappen.

Ekonomi – den traditionella standardprofilen för tak och väggar - Se mer på vår hemsida

Ekonomi – den traditionella standardprofilen för tak och väggar

En av våra mest populära profiler för både vägg- och takbeklädnad. Borga Ekonomi har låg höjd och en stor täckbredd. Den symmetriska profilen gör den mycket allround, eftersom den inte kräver någon komplicerad understruktur. Profilen har ett spår längs ena kanten som förhindrar regnvatten att tränga in genom sidoöverlappen.

Ekonomi – höstkampanj
Erbjudande på vår mest populära tak- och väggplåt.
Pris exkl. moms 57,90kr/m²
Kampanjen gäller till t.o.m den 31 okt.

Elegant – för vackra och hållbara hus - Se mer på vår hemsida

Elegant – för vackra och hållbara hus

Ett modernt och funktionellt takalternativ som passar utmärkt för bostadshus, gårdsbyggnader och kommersiella fastigheter. Borgas pannplåt Elegant tillverkas i stålplåt och har ett långlivat färgsystem. Den är utvecklad för att kostnadsminimera ditt tak utan att ge avkall på hållbarhet och kvalitet. Elegant är en tät och lätt lösning utan behov av komplicerade undertak. Plåtens låga vikt skapar förutsättningar för en enklare underkonstruktion och därmed ett lägre totalpris på din byggnation.

Gångbrygga - Se mer på vår hemsida

Gångbrygga

Den är 350 mm bred med 20 mm uppstående kant. Den är halksäker, stabil och snabbmonterad. Den kan fås med horisontellt vajersystem Kontakta säljare för mer information.

Super 40 – vacker, stark och ekonomisk profil för tak och väggar - Se mer på vår hemsida

Super 40 – vacker, stark och ekonomisk profil för tak och väggar

En populär profil för beklädnad på tak med stora regelavstånd. Borga Super 40 är en modern och estetisk plåtprofil för väggar och tak. Den unika formen ger denna plåt en oöverträffad kombination av ekonomi och bärighet. Viktiga parametrar som gåbarhet och vattenavledningskapacitet är betydligt bättre än traditionella profiler, vilket ger Super 40 ett brett användningsområde. Profilen har ett spår längs ena kanten som förhindrar regnvatten att tränga in genom sidoöverlappen.

Taksäkerhet - Se mer på vår hemsida

Taksäkerhet

På alla tak som beträds ska det finnas taksäkerhetsutrusning. Säkerheten är viktig året runt, inte bara för yrkesmän som har sin arbetsplats på taket. Det ska finnas räcken och fallskyddsanordningar men också snörasskydd. Med Borgas taksäkerhetssystem får du ett komplett skydd och ett estetiskt tilltalande helhetsintryck genom en enhetlig färgsättning. Du kan välja mellan varmförzinkat, klarlackerat eller pulverlackerat.

Taksteg - Se mer på vår hemsida

Taksteg

För plåttak. Svart och tegelröd finns på lager. Skruvas direkt på takplåten, passar på takprofiler med max C-avstånd profiltoppar 280 mm. Inkl. infästningar.

TR 128 – högprofil för takkonstruktioner - Se mer på vår hemsida

TR 128 – högprofil för takkonstruktioner

En lätt, självbärande profil för takkonstruktioner utan väggreglar. Borga TR 128 är till för industriella och kommersiella byggnader med överliggande isolering och taktäckning. Den är självbärande och kan monteras direkt på stålramarna. Profilen tillverkas i max. längd 18 meter. Den har en stor täckbredd i förhållande till bärighet, vilket ger god totalekonomi. Denna profil är idag ett standardinslag i isolerade takkonstruktioner och kan användas för de flesta typer av bärande konstruktioner.

TR 45 – den starka profilen för tak och väggar - Se mer på vår hemsida

TR 45 – den starka profilen för tak och väggar

En stark takplåt som tillåter stora regelavstånd. Borga TR 45 används vanligen för tak på industriella och kommersiella stålhallar, och kombinerar god täckbredd med mycket hög bärighet. Profilens höjd gör den särskilt lämpad för snörika platser eller när en hög vattenavledningskapacitet önskas. Denna profil är också utmärkt som väggbeklädnad på större industribyggnader. Profilen har ett spår längs ena kanten som förhindrar regnvatten att tränga in genom sidoöverlappen.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår