AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

18 juni 2014

Botaniskt i sovrummet

På Jotex senaste pressvisning visade de upp härlig sovrumsinspiration. Bland annat den här sovrumsdelen med botaniska inslag. Väggen var klädd av boksidor med bilder från en äldre blombok. Sovrummets bas var vit och sedan har färger från boksidorna plockats upp i inredningen. Så om du vill förnya ett rum och få in fräscha härliga färger, utgå från till exempel en gammal skolplansch med växter, rama in bilder från botaniska böcker eller gör som de gjorde här- tapetsera en vägg med blombilder från en äldre botanisk blombok. Utgå sedan från färgerna där och plocka upp dem i inredningen. Mossgrön, ljusare grön, gult och gulbeige blir stämningsfullt och harmoniskt i till exempel ett sovrum.

Jotex sovrum Foto: Annika Rådlund
Jotex sovrum Foto: Annika Rådlund

Ta in växtriket i sovrummet. Allt på bilderna kommer från Jotex, förutom boksidorna på väggen, stegen och "mossbollarna".


JotexNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Sovrum

Textil

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår