AlltomBostad
 
Bra Hus från Hedlunds AB

Visa alla produkter från: Bra Hus från Hedlunds AB

Trähus från Bra Hus från Hedlunds AB

Classic 106 - Se mer på vår hemsida

Classic 106

Från entrén har du bra kontakt både med vardagsrummet och naturen utanför. Köket är centralt placerat nära sovrum, vardagsrum och klädvårdsutrymme. Extra hygienrum finns för dina gäster.

Classic 136 - Se mer på vår hemsida

Classic 136

Brokvist som fungerar som skyddad entré samt möblerbar som fikaveranda. Entréplanet är maximalt utnyttjat. Det övre planet ger olika möjligheter genom alternativet att byta tak. I denna variant ger lösningen fyra sovrum, hall och bad. Se även Classic 146 med mansardtaksalternativet. Husets väl avvägda proportioner gör att det passar stadsmiljö såväl som landsbygden.

Classic 171 - Se mer på vår hemsida

Classic 171

Ett hus i svenskbyggtradition med rena, enkla linjer. I köket som är stort och luftigt finns god plats för middagsgäster. Den generösa planlösningen ger möjlighet att dela upp ytorna för till exempel kontor eller ateljé.

Classic 173 - Se mer på vår hemsida

Classic 173

Ett landskapshus med förhöjt väggliv och välkomnade frontespis med tillhörande balkong och veranda. Från den stora entrén får du fin kontakt med vardagsrum och köket och dess generösa arbetsytor. Från trappan kommer man till allrummet som med lätthet kan avdelas till ytterligare ett rum.

Idyll 120 - Se mer på vår hemsida

Idyll 120

Inte så stort, men ändå speciellt. Huset har det lilla extra ända ner i de små detaljerna. Kökets, matplatsens och vardagsrummets öppna planlösning ger generösa och överblickbara ytor. Matplatsens utformning öppnar visuellt mot omgivningen och den stora inbjudande altanen.

Idyll 199 - Se mer på vår hemsida

Idyll 199

Ett modernt hus medliggande panel och ljus färgsättning. Entrén ger direkt överblick av vardagsrummet och köket. Båda dess rum har fönsterdör ut mot den stora och taköverbyggda balkongen. Dess ena kortsida vetter mot entrésidan. I anslutning till föräldrarummet finns wc/dusch samt ytterligare ett sovrum, lämpligt för det mindre barnet eller kanske som arbetsrum.

New England 170 - Se mer på vår hemsida

New England 170

New England-inspirerat hus med förhöjt väggliv. Vinkeldelen, takkupan och altanen är harmoniskt integrerade i fasaden som ger huset dess speciella karaktär. På den stora altanen får ett långbord plats. Entrén har separat kapprum. Trappan är praktiskt placerad mitt i huset. Halvmånefönster och ryggåstak skänker luftighet åt matplatsen. Övre plan rymmer ett »masters bedroom«, två mindre sovrum samt ett allrum med takkupa som ger ökat ljusinsläpp och möjlighet till annorlundamöblering.

New England 180 - Se mer på vår hemsida

New England 180

New England 180 är ett New England inspirerat hus med liggande panel och stor veranda. Redan vid entrén får man generös öppenhet genom matplatsens placering samt att fönstrens placering gör att man får fin kontakt med trädgården utanför. Klädkammarens placering och utrymmet under trappan blir bra komplement till entrén. Köket har utrustats med den populära köksön samt stor beredningsyta. Från köket har man nära till klädvården som också fungerar som groventré. Vardagsrummet har öppen kontakt med matplatsen och utgång till uteplats under tak.

Smultronstället 116 - Se mer på vår hemsida

Smultronstället 116

Smultronstället 116 är en enplansvilla med en avskalad och opretentiös exteriör och med fokus på funktion. Trots den sparsamma storleken ryms här ett stort och härligt kök, vardagsrum, separat allrum för lek och avkoppling samt tre sovrum. Köket har praktisk ingång direkt från entrén och öppning mot vardagsrummet, vilket ger ett fint ljusflöde. Föräldradelen ligger vilsamt avskild från barn/ungdomsdelen. Klädvårdsutrymmet har direkt anslutning till entrén och praktisk, separat ingång utifrån.

Smultronstället 143 - Se mer på vår hemsida

Smultronstället 143

multronstället 143 är en snygg och välplanerad villa i två plan med carport som tillval. Exteriörens flirt med funkisstilen understryks av den välvalda ytterdörren. Husets 143 m2 rymmer såväl ett rymligt kök,vardagsrum, föräldrasovrum och klädvårdsutrymme med praktisk, separat in/utgång.

Vardagsrummet har rakt fram från entrén ett generöst ljusinsläpp med fönsterdörr, vilket skänker luftighet och förstärker vardagsrummets rymlighet. Dusch och WC har direkt anslutning till entrén liksom klädvårdsutrymmet. Övervåningen är planerad som barn/ungdomsdel med tre sovrum, eget hygienutrymme och väl tilltaget allrum, vilket är möjligt att dela av för ytterligare ett sovrum.

Smultronstället 149 - Se mer på vår hemsida

Smultronstället 149

Smultronstället 149 är en välplanerad enplansvilla, enkelt och sobert formgiven, med en liten dekor i röstet som mjukar upp exteriören. Boytan är praktiskt utformad med föräldradelen vilsamt avskild från barn/ungdomsdelen och med gemensamma utrymmen som kök och vardagsrum placerade i mitten av huset som nav och hjärtpunkt.

Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet med sitt generösa ljusinsläpp samt ett separat förråd som kan användas som ett idag så eftertraktat, gammaldags kallskafferi. Föräldradelen rymmer förutom sovrum en stor klädkammare och hygienutrymme samt klädvårdsutrymme med ingång från entrén och medpraktisk, separat utgång. Barn/ungdomsdelen har tre sovrum samt ett allrum i anslutning till vardagsrummet.

Vision 140 - Se mer på vår hemsida

Vision 140

Vision 140 är ett modernt hus med öppen planlösning och möjlighet till flera uteplatser. Redan i entrén får man direktkontakt med kök, allrum / vardagsrum. Från köket har man kontroll mot gata och entré utanför samt utgång till en takad uteplats. Klädvården har placerats i närheten till kök, som också fungerar som groventré. Vuxenrummet har placerats i närheten av kök och vardagsrum, och utrustats med två dörrar som möjliggör två vägval. Ytterligare två rymliga sovrum, där ett kan bli arbetsrum eller lekrum.

Vision 155 - Se mer på vår hemsida

Vision 155

Ett modernt tvåplanshus med pulpettak och liggande panel. Fönstrens placering i hörnen och i varierande storlekar ger huset en speciell karaktär. En sida av entrén har utrustats med vägg för att skydda mot regn och rusk. Vardagsrum/matrum och kök samt trappans placering gör att man får en öppen planlösning med dagsljus från tre sidor. Här är man med i alla aktiviteter. Överplanet innehåller tre rymliga sovrum med utblick åt två håll, stort allrum och rymlig hall för hemmakontoret.

Vision 167 - Se mer på vår hemsida

Vision 167

Ett modernt hus med öppen planlösning. Inifrån sett finns många utblickspunkter. Från entrén möter du det öppna vardagsrummet med fönster till golv som ger direktkontakt med naturen utanför. Via ett öppet hörn får du kontakt med det något avskilda köket. Allrummet har fin förbindelse med övriga rum. Lekrummet har den givna platsen här med egen entré, wc/Dusch och klädkammaren som fungerande lekförråd. Vuxensovrummet är väl avskilt med dressingroom och rymligt bad. Klädvården är placerad centralt och tillgänglig från flera håll. Huset finns även med pulpettak som Vision 162.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår