AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

1 december 2011

Brandsläckare designade av TV-kändisar!

Det här är nog i särklass årets säkraste julklapp! Brandsläckaren.se har tagit fram sex brandsläckare specialdesignade av programledarna Martin Timell, Lulu Carter, Björn Christiernsson, Jimmy Schönning, Bo Rappne och Karin Mannerstål.
Själv har jag en vanlig traditionell röd brandsläckare som står lite skymd i klädkammaren... Det är ju dumt för det bästa är såklart att ha den nära till hands om olyckan är framme. Om jag skaffar en sån här så skulle jag ha den framme på paradplats! Min favorit är den som Lulu Carter har designat.

Brandsläckare designade av TV-kändisar!

Brandsläckare designade av (från vänster): Lulu Carter, Björn Christiernsson, Martin Timell, Jimmy Schönning, Bo Rappne och Karin Mannerstål. 2 kg pulversläckare som passar bra i köksmiljö där 80% av alla bostadsbränder startar. Om olyckan skulle vara framme kan du återfylla din brandsläckare via brandsläckaren.se. Brandsläckarna säljs på Åhléns City Stockholm, Göteborg och Malmö i ett begränsat antal, 1295kr/st. Varför inte ge bort en i julklapp till dig själv eller någon du tycker om?

Tips: Så skyddar du dig mot bränder i vintermörkretNyckelord:

Detaljer

Inredning

Övrigt

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår