AlltomBostad
 
Bränna Stugan

Visa alla produkter från: Bränna Stugan

Fritidshus från Bränna Stugan

Attefall Loft 24 - Se mer på vår hemsida

Attefall Loft 24

Vårt Attefall loft utnyttjar ytorna maximalt. 2 rum, 15 och 10 kvadrat ger plats för både ett allrum och en köksdel. Loftet har vi placerat i den mindre delen vilket ger en härlig rymd i stugan. I byggsatsen ingår 5 fönster men man kan enkelt komplettera med fler. Vi tillhandahåller även stugan med plåttaks-sats. Den innehåller förutom plåttak även ett uppreglat tak och ett finare innertak. Enkelt att isolera.

Attefallhus - Se mer på vår hemsida

Attefallhus

Nya regler är på gång om byggnadslovsfria stugor, den sk Attefallhus. Därför introducerar vi nu Norrforsstugan i både 19,9kvm och 24,9 kvm.

Loftstuga 14,9 kvm - Se mer på vår hemsida

Loftstuga 14,9 kvm

Bredd och djup: 399x369 cm (syllmått)
Höjd Taknock: 350 cm
Höjd sidovägg: 285 cm

Överbodan 14,9 kvm - Se mer på vår hemsida

Överbodan 14,9 kvm

"Överbodan" Är en loftstuga med generös yta trots litet yttermått. Bottevåningen mäter 14,9 kvm. Sovloftet har en yta på nästan 17 kvm. Takhöjden på loftet ärvid nocken är 145 cm. (Verandan är extratillval) Överbodan kan enkelt förlängas till 30 kvm. (Begär offert)

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår