AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

10 december 2010

Bullbak

Idag var det min tur att ta med fika till kollegorna. Eftersom vi hade trevligt glöggfika idag var jag förstås tvungen att bjuda på något juligt. Plockade fram lite bullar ur frysen, som gjorde succé. Jag har aldrig lyckats med lussekatter, tycker alltid de blir för torra, så årets julbak fick bli längder, bullar och skorpor. Längderna fyllde jag med riven madelmassa och bullarna med vit choklad. Det får bli mitt bästa julbakstips, fyll bullarna med vitchoklad, det passar perfekt till saffran och blir härligt saftigt! Skorporna har haft strykande åtgång, både M:et och vår 11-åriga granne med kompis har knaprat i sig ett par vardera! :)

Bullbak

Foto Mumlan Nyhlin, får ej kopieras.

Av: Mumlan Nyhlin



Nyckelord:

Kök

Mat

Privat

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår