AlltomBostad
 

Bygg din garageport online

Bygg din garageport online

Nu finns ett verktyg som hjälper dig ta fram den garageport som passar bäst till just din bostad. I lugn och ro kan du nu designa din egen kvalitetsport från Teckentrup. Du designar, vi tillverkar!

Möjligheterna är oändliga. Du kan välja mellan mer än 200 olika färgnyanser samt en rad olika paneltyper, strukturer och glasningar. Med CarTeck-konfiguratorn har du en enorm frihet att gestalta ditt garage helt efter din personliga smak. Du kan redan på förhand se hur din drömport kommer att se ut. Det enda som du behöver är Internet och ett foto på ditt garage. Sedan laddar du upp fotot i port-konfiguratorn och bestämmer alla övriga port-detaljer. När du känner dig nöjd, kontaktar du närmaste Teckentrup-återförsäljare som finns listade på vår hemsida.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår