AlltomBostad
 

Bygg ditt hus online

Bygg ditt hus online

Bygg hus online med Borohus

Nu finns möjligheten att bygga hus online direkt på borohus.se. Här kan man testa olika husmodeller, fasader, dörrar, köksluckor, golv och mycket mer. Att bygga online är inte bara roligt, det ger också en bild av hur det framtida huset kan komma att se ut, både på utsidan och på insidan.

I bygg online kan man testa olika fasadfärger, fönsterfärger, olika dörrar, utvändiga detaljer så som spröjs och gaveldekoration. Man kan testa olika färger på takpannor, hur det skulle se ut med solpaneler och vilken färg på stuprör och hängrännor som passar bäst. Invändigt kan man pröva olika färger på golv, kakel och klinkers, testa olika köksluckor och bänkskivor samt olika blandare, diskbänkar och vitvaror. Det går även att ändra på innerdörrar och fönsterbänkar och det går att titta på inredningsalternativ och planritningar.

Att bygga hus online är enkelt, roligt och ger en unik möjlighet att testa flera olika alternativ innan man bestämmer sig. Vad väntar du på? Kom och bygg hus online med Borohus redan idag!

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår