AlltomBostad
Bygg Kompaniet AB

Visa alla produkter från: Bygg Kompaniet AB

Brasugnar & Kaminer från Bygg Kompaniet AB

Golvspis Möja - Se mer på vår hemsida

Golvspis Möja

Med golvspisen Möja vill vi få dig att tänka på Karl Larssons härliga miljöer med barnen framför en skönt sprakande spis. Designen på golvspis Möja är romantiskt tidlös för att passa moderna inredningsstilar. Med reglerbar låga mellan 3 till 5 timmars brintid och upp till 3500watt värme.

gop | Entrétak® Cirrus 1350 - Se mer på vår hemsida

gop | Entrétak® Cirrus 1350

Ett stilrent entrétak i bågformad, diskret design. Den klara takskivan är tillverkad av 100% UV-skyddad och okrossbar polykarbonat. Det ger ett hållbart entrétak som skyddar entrén från regn, snö och sol i många år framöver. Utmärkt för uppsättning vid ytterdörrar, fönster, terrassdörrar etc.

gop | Entrétak® Stratus 1500 - Se mer på vår hemsida

gop | Entrétak® Stratus 1500

Ett entrétak av mycket hög kvalitet, som bibehåller sitt attraktiva utseende under lång tid. Utmärkt för uppsättning vid ytterdörrar, fönster, terrassdörrar etc.

Väggspis Vasa - Se mer på vår hemsida

Väggspis Vasa

Svensktillverkad väggspis i borstat rostfritt stål, med samma burkar som i alla Essinspisar. 3500 watt värme och reglerbar brinntid upp till 4 timmar.

Nu kan du få din stålspis lackad i den färg du önskar!

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår