AlltomBostad
 
Bygg Kompaniet AB

Visa alla produkter från: Bygg Kompaniet AB

Uterum & Inglasningar från Bygg Kompaniet AB

Uterum - Se mer på vår hemsida

Uterum

Komplett uterum efter era behov
Det finns inget bättre sätt att förlänga sommaren på än att njuta av en god middag en sen augustikväll. Behåll känslan av sommarvärme och ta del av naturen genom glaspartierna. Det är en stor investering att bygga ett inglasat uterum, därför är det viktigt att göra noggranna övervägningar.

Attefallsrum - Se mer på vår hemsida

Attefallsrum

Våra Attefallsrum har bara 4 veckors leveranstid och tillverkas i Halmstad. Valfri standardfärg på dina skjutdörrar, vit eller natur. Du får mycket för pengarna!

Vinterträdgårdar - Se mer på vår hemsida

Vinterträdgårdar

Vinterträdgård – ett varmt uterum
Det är inte så stor skillnad mellan ett uterum och en vinterträdgård. Liksom uterummet är vinterträdgården är ett isolerat, inglasat rum, ofta som en påbyggnad till huset. Skillnaden är att vinterträdgården är den mest isolerade varianten av uterum, där man kan värma upp året runt.

Fasadpartier - Se mer på vår hemsida

Fasadpartier

När du ska installera glasfasader kan du skräddarsy en lösning utifrån husets mått. Det finns många olika kombinationer men även flera olika öppningsvariationer för vikdörrar.

Fasadpartierna är förberedda för att du ska kan kunna göra en enkel och snabb installation. Konstruktionen är givetvis stabil vilket säkerställer att de klarar av vårt tuffa nordiska klimat med snö, vind, regn och blåst. Underhållet är minimalt och genom at installera fasadpartier kan du njuta av sommaren under en längre period. Dessutom ska man inte heller glömma bort att glaspartier är en investering som höjer husets värde.

Glas & Vikväggar - Se mer på vår hemsida

Glas & Vikväggar

Glasväggar och vikväggar ger dig spännande möjligheter att förändra din bostad. Längtar du efter stort ljusinsläpp och en raderad gräns mellan ute och inne så är detta definitivt en investering du bör överväga att satsa på. Glöm inte att denna typ av renovering ofta skänker extra värde till din fastighet.

Med hjälp av det stora urvalet av glasväggar och vikväggar kan du enkelt skräddarsy din egen lösning. Kanske vill du ha glasvikväggar till uterum som täcker från golv till tak? Det är fullt möjligt. Du behöver heller inte oroa dig för att en stor glasyta ska släppa ut värme från rummet eftersom produkterna är av högsta isolervärde från 2-3 glaskasetter .

Vindskydd - Se mer på vår hemsida

Vindskydd

Stäng ute blåsten, öppna upp för solen. Ett vindskydd från Cit i lä® gör att du kan njuta av din altan, terrass eller brygga längre in på kvällen och hösten, och oftare under hela sommaren.

Cit i Lä® är en höj- och sänkbar inglasning som ger vindskydd till altan och veranda, terrass och uteplats. Den är stabil och säker, tillverkad i aluminium och har laminerat säkerhetsglas. Glaset är enkelt att dra det upp och ner eftersom det balanseras av en motvikt. Och med hjälp av motvikten stannar glaset på den höjd du vill utan lås eller hasp.

Glastak - Se mer på vår hemsida

Glastak

För en luftigare, ljusare utomhuskänsla med full frihet att se blå himmel, fåglar och sol. Och när det regnar så låter det härligare på ett glastak än t ex ett plasttak.

Vi har olika sorters glastak; vi har ett för vår och sommar, och ett för höst och vinter och de skiljer sig åt i prestanda. Vi har garanti på alla våra glastak; fem års garanti på kondens mellan glasen. Önskar du certifierade glastak för Passivhus så kan vi erbjuda det också.

Skjut- och fasta partier - Se mer på vår hemsida

Skjut- och fasta partier

Med våra skjutbara och fasta partier kan du skapa en altan med stort inflöde av ljus. På så sätt skapar du en unik närhet mellan huset och trädgården. I vårt stora utbud finns många olika modeller och du kan garanterat hitta något som passar just dig och ditt uterum.

Orangeri - Se mer på vår hemsida

Orangeri

Med ett orangeri från Byggkompaniet kan du tillgodose ditt eget och dina växter och plantors behov. Komplettera med värme och kyla för att få ett jämt klimat året runt.

Vill du ha ett orangeri som ingen annan har hjälper vi dig att platsbygga detta utefter dina önskemål. Ett orangeri kan man bygga på en murad och putsad bröstning alternativt direkt på en betongplatta eller ett bjälklag med en stomme i aluminium eller trä.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår