AlltomBostad
Bygg Kompaniet AB

Visa alla produkter från: Bygg Kompaniet AB

Uterum & Inglasningar från Bygg Kompaniet AB

Attefallsrum - Se mer på vår hemsida

Attefallsrum

Våra Attefallsrum har bara 4 veckors leveranstid och tillverkas i Halmstad. Valfri standardfärg på dina skjutdörrar, vit eller natur. Du får mycket för pengarna!

Citi Lä® vindskydd - Se mer på vår hemsida

Citi Lä® vindskydd

Gör din veranda eller uteplats till ett ännu mysigare ställe för avkoppling och sällskap. Med en enkel manöver skärmar du av såväl blåsiga sommardagar som kulna höstkvällar.

Citi Lä® är ett helt nytt koncept för höj och sänkbara vindskyddssystem. Genom denna unika produkt får man ut maximalt av sin uteplats/veranda och man behöver inte rätta sig efter nyckfulla vindar.

Corialis glaspartier - Se mer på vår hemsida

Corialis glaspartier

Glasytorna blir en allt större del i våra bostäder. Med vår samlade erfarenhet och kunskap klarar vi även de mest komplicerade konstruktionerna gällande offerter, ritningar, tillverkning och montering. Vi tillverkar inglasningar från det enklaste enkelglasparti till det mest isolerade fasadglaspartiet. Vad ni än behöver i er fasad eller tillbyggnad kan vi lämna förslag på en fungerande inglasning. Glaspartier finns i fasta, skjutbara eller vikbara varianter.

Sadeltakstomme - Se mer på vår hemsida

Sadeltakstomme

Aliver sadeltakstomme passar till modern, liksom till klassisk arkitektur. Med aluminiumstommens underhållsfrihet blir den ett optimalt uterum, veranda eller tillbyggnad. Stommen används med fördel i offentliga miljöer, som till restauranger och caféer. Även inglasningar till bostadsrätter eller inglasning av bottenvåning på blockhus är en ökande trend.

Santex Square - Se mer på vår hemsida

Santex Square

Santex Square är den senaste produkten i vår målsättning att kunna erbjuda fler möjligheter till flexibla kundanpassade uterum.

✓ Helt i underhållsfri aluminium
✓ Styrningen sköts enkelt med en fjärrkontroll
✓ Upp till 6 m lång
✓ Helt vattentätt tak med integrerad vattenavrinning
✓ Motoriserade öppningsbara isolerade lameller
✓ Lamellerna kan skjutas helt åt sidan
✓ Välj mellan 3 härliga kulörer

SDL Akzent Avantgarde - Se mer på vår hemsida

SDL Akzent Avantgarde

Den behagliga atmosfären inuti vinterträdgården skapas med den bärande träkonstruktionen. Om den kombineras med täckprofiler i aluminium blir rummet optimalt skyddat mot vind och väder. SDL Avantgarde utmärker sig genom sin individuella materialkombination av trä och aluminium.

Skjutfönster - 3 del - Se mer på vår hemsida

Skjutfönster - 3 del

Isolerad profil
Isolerat säkerhetsglas 2-glas energi & argon u-värde 1,1
Dubbla borstätningar
Levereras med hakregellås 2st draghandtag
Vitlack

System 4 - Se mer på vår hemsida

System 4

Med sin välvda fasad och sina slanka aluminiumprofiler passar systemets moderna design lika bra till utbyggnad av vardagsrummet som till överbyggnad av poolen. Alla profiler levereras i brännlackerad aluminium i färgerna vitt, mörkbrunt (brons) eller beige (sandton) och har bruten köldbrygga. Profilerna har integrerad dubbel dränering och spår för olika slags gardiner. Till systemet levereras topphängda eller i sidled skjutbara öppningsfönster, takluckor och olika typer av dörrar.

Four Seasons har en modell som passar för placering på plastbyggd bröstning (BE), en modell med glas till golv (GG) samt en extra hög modell (XH). Standard sektionsbredd i front är 575 mm, 778 mm eller 930 mm.

System 4 ESLT - Se mer på vår hemsida

System 4 ESLT

Systemet använder samma profil som system 4 med en bredd 44 mm och ett djup på 60 mm. Standardmodulen kan ökas till två våningar och ger möjlighet till många varianter. Levereras i färgerna vitt, mörkbrunt (brons) eller beige (sandfärg).

Modulerna levereras i stödmur (BW), utan stödmur (GG) och tre våningar (TS).
Taklutningen för standardmodellen är 14 grader men kan ändras.
Alla standardmodeller kan ändras enligt önskemål.

System 6 - Se mer på vår hemsida

System 6

Interiör i god nordisk tradition kombinerad med modern teknik. Ett bärande system i laminerad obehandlad furu som ger ett varm och inbjudande intryck.

På den bärande konstruktionen av laminerad furu monteras slanka brännlackerade aluminiumprofiler med bruten köldbrygga och integrerad dränering. Detta för att det inte ska förekomma direktkontakt mellan träverk och glas. Det yttre underhåller begränsar sig till tvätt.

Profilerna är alltid 73 mm breda och beroende på spänn är djupen antingen 86 eller 127 mm. Standard sektionsbredd är 806 mm och 959 mm. Takvinkeln är 14 grader. Modellernas yttre mått kan ändras.

System 9 - Se mer på vår hemsida

System 9

Med sin kraftiga bärande konstruktion tål System 9 stora glasrutor som ger en ännu större känsla av rymd och ljus. Den varma interiören i naturligt trä, antingen furu eller ek, kombineras med underhållsfria aluminiumprofiler med en bruten köldbrygga på utsidan som endast sticker ut 2 mm över glasytan i fallriktningen.

Systemet har standard sektionsbredd på 959 mm och en takvinkel på 14 grader. Den har integrerad ränna och kan levereras med topphängda öppningsfönster, takluckor och olika slags dörrar. Både takvinkel och alla yttre mått kan ändras. Profilerna har inte integrerade spår för gardiner men gardiner kan anpassas lätt ändå.

Victorian - Se mer på vår hemsida

Victorian

Victorian plus är vårt mest exklusiva taksystem för vinterträdgårdar. Här pratar vi inte om uterum utan om exklusiv boyta med en känsla av lyx. Du kan välja mellan ett stilrent traditionellt sadeltak till ett tak i Engelsk Old fashion stil. Victorian plus kan konstrueras i en mängd olika takformer och vinklar, vilket ger dig en möjlighet att förverkliga ditt drömrum. Varför inte förse konstruktionen med ett kupolformat tak, infällda spottlights i takstolarna och en kristallkrona i nocken.

Det som karaktäriserar den engelska stilen Victorian när det gäller vinterträdgårdar är det tårtbitsformade taket och de brutna hörnen i fasaden, antingen 135 grader eller 150 grader. Den geometriska grundformen bygger på en åttahörning eller en tolvhörning.

Wicslide 23 - Se mer på vår hemsida

Wicslide 23

WICSLIDE 23 är en skjutdörrs-konstruktion från Wicona av isolerade aluminiumprofiler. Huvudprofilerna är uppbyggda i trekammar-system där partidjupet erbjuder möjligheter för största möjliga höjd. För bästa kombinationsmöjlighet är profilgeometri och ingående detaljer i WICSLIDE 23 lika våra övriga fönster och dörrsystem. Det finns dessutom i vårt tak- och fasadsystem en uterumserie med anpassningar för enkel integrering av WICSLIDE 23.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår