AlltomBostad
Bygg Kompaniet AB

Visa alla produkter från: Bygg Kompaniet AB

System 4 - Se mer på vår hemsida

System 4

Med sin välvda fasad och sina slanka aluminiumprofiler passar systemets moderna design lika bra till utbyggnad av vardagsrummet som till överbyggnad av poolen. Alla profiler levereras i brännlackerad aluminium i färgerna vitt, mörkbrunt (brons) eller beige (sandton) och har bruten köldbrygga. Profilerna har integrerad dubbel dränering och spår för olika slags gardiner. Till systemet levereras topphängda eller i sidled skjutbara öppningsfönster, takluckor och olika typer av dörrar.

Four Seasons har en modell som passar för placering på plastbyggd bröstning (BE), en modell med glas till golv (GG) samt en extra hög modell (XH). Standard sektionsbredd i front är 575 mm, 778 mm eller 930 mm.

Sökord: uterum, uterumssystem, stomme, inglasning, taksystem, vinterträdgård, Skjutsystem, glasparti, glasdörr, Altan, design.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår