AlltomBostad
Bygg Kompaniet AB

Visa alla produkter från: Bygg Kompaniet AB

System 9 - Se mer på vår hemsida

System 9

Med sin kraftiga bärande konstruktion tål System 9 stora glasrutor som ger en ännu större känsla av rymd och ljus. Den varma interiören i naturligt trä, antingen furu eller ek, kombineras med underhållsfria aluminiumprofiler med en bruten köldbrygga på utsidan som endast sticker ut 2 mm över glasytan i fallriktningen.

Systemet har standard sektionsbredd på 959 mm och en takvinkel på 14 grader. Den har integrerad ränna och kan levereras med topphängda öppningsfönster, takluckor och olika slags dörrar. Både takvinkel och alla yttre mått kan ändras. Profilerna har inte integrerade spår för gardiner men gardiner kan anpassas lätt ändå.

Sökord: uterum, uterumssystem, stomme, inglasning, taksystem, vinterträdgård, Skjutsystem, glasparti, glasdörr, Altan, design.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår