AlltomBostad
Bygg Kompaniet AB

Visa alla produkter från: Bygg Kompaniet AB

Victorian - Se mer på vår hemsida

Victorian

Victorian plus är vårt mest exklusiva taksystem för vinterträdgårdar. Här pratar vi inte om uterum utan om exklusiv boyta med en känsla av lyx. Du kan välja mellan ett stilrent traditionellt sadeltak till ett tak i Engelsk Old fashion stil. Victorian plus kan konstrueras i en mängd olika takformer och vinklar, vilket ger dig en möjlighet att förverkliga ditt drömrum. Varför inte förse konstruktionen med ett kupolformat tak, infällda spottlights i takstolarna och en kristallkrona i nocken.

Det som karaktäriserar den engelska stilen Victorian när det gäller vinterträdgårdar är det tårtbitsformade taket och de brutna hörnen i fasaden, antingen 135 grader eller 150 grader. Den geometriska grundformen bygger på en åttahörning eller en tolvhörning.

Sökord: uterum, uterumssystem, stomme, inglasning, taksystem, vinterträdgård, Skjutsystem, glasparti, glasdörr, Altan, design.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår