AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

18 november 2012

Bygg- och inredningsbutik i fickan!

Nuförtiden kan man styra det mesta med hjälp av sin telefon. Man kan sätta på inbrottslarmet med mobilen, larma av och på ifall om någon behöver komme in i huset (hantverkare eller andra) och det går att shoppa det mesta av det man behöver via nätet. Allt ställer förstås högre krav på leverantörerna också då de måste hänga med i utvecklingen för att kunna sälja sina varor och tjänster via Internet. Villabutiken.se är en av butikerna som nu är helt skalbar och anpassad till smartphone, läsplatta och till och med det nya formatet iPad Mini från Apple. Så man kan säga att man har både bygg- och inredningsbutiken i fickan.

Foto: Villabutiken.se
Foto: Villabutiken.se

Det mesta inom bygg- och inredningssegmentet går att shoppa på nätet och fler och fler företag tar fram nya format för sidorna så att de passar den nya tekniken. Shop til you drop!

 

Villabutiken.seNyckelord:

Bad

Badrum

Butik

Bygg

Inredning

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår