AlltomBostad
Byggstommar I Mönsterås AB

Visa alla produkter från: Byggstommar I Mönsterås AB

Fritidshus från Byggstommar I Mönsterås AB

40m2 Stomme med övervåning - Se mer på vår hemsida

40m2 Stomme med övervåning

Kraftig Byggstomme på 40 m2 med övervåning. Gavelväggarna är snett uppreglade och följer taklutningen vilket gör det enkelt att isolera hela vägen upp.

48m2 Stomme med loft - Se mer på vår hemsida

48m2 Stomme med loft

Kraftig Byggstomme på 48 m2 med öppen takkonstruktion till nock och loftdel. Gavelväggarna är snett uppreglade och följer taklutningen vilket gör det enkelt att isolera hela vägen upp.

60m2 Stomme med förhöjt väggliv och loft - Se mer på vår hemsida

60m2 Stomme med förhöjt väggliv och loft

Kraftig Byggstomme på ca 60 m2 + loft med öppen takkonstruktion till nock. Gavelväggarna är snett uppreglade och följer taklutningen vilket gör det enkelt att isolera hela vägen upp.

Flex Classic 20m2 - Se mer på vår hemsida

Flex Classic 20m2

Byggstomme på ca 20 m2 i väggblock. Mycket enkel och flexibel montering, fönster och dörrhålssektionerna kan tex vridas och vändas samt placeras på valfri sektionsplats. Välj själv om dörr/fönstersektion placeras på långsida- eller gavelsidan

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår