AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

18 maj 2012

Byrån MALM från Ikea finns nu i turkost!

Ikeas klassiska byrå MALM kommer nu i två nya färger. Pastell är trendigt både på kläder och inredning just nu så byrån blir säkert  lika populär som föregångarna.  
Fördelen med MALM byrån är att det går att ställa ihop flera stycket, både med olika höjder och i olika färger. De passar bra i en hall med generösa lådor för kläder och prylar, där den med två lådor även kan användas som en extra sittplats.
 Själv har jag en i trä där jag har sonens kläder i de två övre lådorna och han har sina leksaksbilar i den nedre lådan. Enda nackdelen jag har upptäckt med byrån är att om man drar ut alla tre lådor så långt det går så tippar den framåt! Den nedre lådan tar dock i golvet då så att den inte tippar omkull. Det finns såklart ingen vettig anledning att dra ut alla tre lådorna på samma gång, men det var lillkillen som gjorde det när han lekte. Så det kan vara ngt att tänka på. Annars tycker jag att byrån är stilren och lådorna är rymliga.

Foto: IKEA
Foto: IKEA

MALM byrå med 3 lådor 599 kr, byrå med två lådor 449 kr, FROSTA pall i björkplywood 69 kr, STOCKHOLM slätvävd matta 1995 kr, BLADET vas 199 kr, RITVA kuddfodral 59 kr. Allt från IKEA.Nyckelord:

Inredning

Inspiration

Nyheter

Sovrum

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår