AlltomBostad
 

Byta värmepump

Byta värmepump

Nu är det ännu smidigare och billigare att uppgradera ditt luftvärmesystem till ett nytt och ännu mer energibesparande. Mest lönsamt är det för dig som tidigt upptäckte luftvärmesystemets fördelar och har ett system som är äldre än 10 år.
För att uppgradera ditt system behöver du byta ut köldmediet i ditt system, från köldmediet R22 till det miljövänligare R410A. Med vårt nya sortiment har det blivit både enklare och billigare.

Våra system har med tiden blivit än mer energibesparande. Systemet minskar energikonsumtionen med 34% jämfört med 10 år gamla produkter. Med våra ständiga tekniska genombrott bidrar våra produkter till att skapa ett hem med ännu bättre inomhusmiljö, jämnare spridning av värme och kyla. Vårt modellprogram ger dig många placeringsmöjligheter och därmed en ännu bättre totallösning.

Värmepumpar från Mitsubishi Electric utnyttjar en revolutionerande ersättningsteknik som gör det möjligt att
uppgradera ditt gamla värmepumpssystem och återanvända de befintliga rörledningarna utan att behöva använda speciella rengöringsapparater. Möjligheten finns alltså att vi kan fortsätta att använda dina befintliga rörledningar vid uppgraderingen, vilket gör uppgraderingen väsentligt enklare och kostnadseffektivt.

Läs mer om vår ersättningsteknik här.

Gör en insats för ditt inomhusklimat och för miljön, kontakta en återförsäljare idag för att se hur just ditt system kan förbättras.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår