CA-Boden AB

Visa alla produkter från: CA-Boden AB

Friggebodar & Förråd från CA-Boden AB

Attefall 1 - Se mer på vår hemsida

Attefall 1

Byggnadsmått 3322x7332 = 24 4 kvm

Vår Attefall 1 är en fin liten stuga som rätt planerad rymmer både Sovrum,WC och Allrum, den kan även rymma ett loft för den som så önskar. Ni kan köpa den moduluppbyggda stommen eller köpa den komplett med ett antal olika isoleringsvarianter, en mängd olika paneler på vägg och i tak, olika typer av Furugolv, olika utförande av plåttak, färdigmålad på utsidan mm. Önskar ni Altandörrar/Skjutdörrar eller andra Fönster så ordnar vi det.

Attefall 2 - Se mer på vår hemsida

Attefall 2

Byggnadsmått 3528x6988 = 24,7 kvm

Vår Attefall 2 är en fin liten stuga som rätt planerad rymmer både 2 st Sovrum,WC och Allrum, den kan även rymma ett loft för den som så önskar. Ni kan köpa den moduluppbyggda stommen eller köpa den komplett med ett antal olika isoleringsvarianter, en mängd olika paneler på vägg och i tak, olika typer av Furugolv, olika utförande av plåttak, färdigmålad på utsidan mm. Önskar ni Altandörrar/Skjutdörrar eller andra Fönster så ordnar vi det.

Attefall 3 - Se mer på vår hemsida

Attefall 3

Byggnadsmått 3922x6132 = 24,1 kvm

Vår Attefall 3 är en fin liten stuga som rätt planerad rymmer både Sovrum,WC och Allrum, den kan även rymma ett loft för den som så önskar. Ni kan köpa den moduluppbyggda stommen eller köpa den komplett med ett antal olika isoleringsvarianter, en mängd olika paneler på vägg och i tak, olika typer av Furugolv, olika utförande av plåttak, färdigmålad på utsidan mm. Önskar ni Altandörrar/Skjutdörrar eller andra Fönster så ordnar vi det.

Attefall 4 - Se mer på vår hemsida

Attefall 4

Byggnadsmått 4220x5830 = 24,6 kvm

Vår Attefall 4 är en fin liten stuga som rätt planerad rymmer både Sovrum,WC/Dusch och Allrum, den kan även rymma ett loft för den som så önskar. Ni kan köpa den moduluppbyggda stommen eller köpa den komplett med ett antal isoleringsvarianter, en mängd olika paneler på vägg och i tak, olika typer av Furugolv, olika utförande av plåttak, färdigmålad på utsidan mm. Önskar ni Altandörrar/Skjutdörrar eller andra Fönster så ordnar vi det.

Attefall 5 - Se mer på vår hemsida

Attefall 5

Byggnadsmått 4520x5530 = 25 kvm

Vår Attefall 5 är en fin liten stuga som rätt planerad rymmer både Sovrum,WC/Dusch och Allrum, den kan även rymma ett loft för den som så önskar. Ni kan köpa den moduluppbyggda stommen eller köpa den komplett med ett antal isoleringsvarianter, en mängd olika paneler på vägg och i tak, olika typer av Furugolv, olika utförande av plåttak, färdigmålad på utsidan mm. Önskar ni Altandörrar/Skjutdörrar eller andra Fönster så ordnar vi det.

Attefall Funkis 1 - Se mer på vår hemsida

Attefall Funkis 1

Byggnadsmått 3322x7332 = 24 4 kvm

Vår Attefall Funkis 1 är ett modernt Funkishus som rätt planerad rymmer både Sovrum,WC och Allrum, den kan även rymma ett loft för den som så önskar. Ni kan köpa den moduluppbyggda stommen eller köpa den komplett med ett antal olika isoleringsvarianter, en mängd olika paneler på vägg och i tak, olika typer av Furugolv, olika utförande av plåttak, färdigmålad på utsidan mm. Önskar ni Altandörrar/Skjutdörrar eller andra Fönster så ordnar vi det.

Attefall Funkis 2 - Se mer på vår hemsida

Attefall Funkis 2

Byggnadsmått 3528x6988 = 24,7 kvm

Vår Attefall Funkis 2 är modernt Funkishus som rätt planerad rymmer både Sovrum,WC och Allrum, den kan även rymma ett loft för den som så önskar. Ni kan köpa den moduluppbyggda stommen eller köpa den komplett med ett antal olika isoleringsvarianter, en mängd olika paneler på vägg och i tak, olika typer av Furugolv, olika utförande av plåttak, färdigmålad på utsidan mm. Önskar ni Altandörrar/Skjutdörrar eller andra Fönster så ordnar vi det.

Attefall Funkis 3 - Se mer på vår hemsida

Attefall Funkis 3

Byggnadsmått 3922x6132 = 24 4 kvm

Vår Attefall Funkis 3 är ett modernt Funkishus som rätt planerad rymmer både Sovrum,WC och Allrum, den kan även rymma ett loft för den som så önskar. Ni kan köpa den moduluppbyggda stommen eller köpa den komplett med ett antal olika isoleringsvarianter, en mängd olika paneler på vägg och i tak, olika typer av Furugolv, olika utförande av plåttak, färdigmålad på utsidan mm. Önskar ni Altandörrar/Skjutdörrar eller andra Fönster så ordnar vi det.

Attefall Funkis 4 - Se mer på vår hemsida

Attefall Funkis 4

Byggnadsmått 4220x5830 = 24,6 kvm

Vår Attefall Funkis 4 är ett modernt Funkishus som rätt planerad rymmer både Sovrum,WC/Dusch och Allrum, den kan även rymma ett loft för den som så önskar. Ni kan köpa den moduluppbyggda stommen eller köpa den komplett med ett antal isoleringsvarianter, en mängd olika paneler på vägg och i tak, olika typer av Furugolv, olika utförande av plåttak, färdigmålad på utsidan mm. Önskar ni Altandörrar/Skjutdörrar eller andra Fönster så ordnar vi det.

Attefall Funkis 5 - Se mer på vår hemsida

Attefall Funkis 5

Byggnadsmått 4520x5530 = 25 kvm

Vår Attefall Funkis 5 är ett modernt Funkishus som rätt planerad rymmer både Sovrum,WC/Dusch och Allrum, den kan även rymma ett loft för den som så önskar. Ni kan köpa den moduluppbyggda stommen eller köpa den komplett med ett antal isoleringsvarianter, en mängd olika paneler på vägg och i tak, olika typer av Furugolv, olika utförande av plåttak, färdigmålad på utsidan mm. Önskar ni Altandörrar/Skjutdörrar eller andra Fönster så ordnar vi det.