AlltomBostad
 
Caparol Sverige AB

Visa alla produkter från: Caparol Sverige AB

Färg från Caparol Sverige AB

Carat, självrengörande oljefärg - Se mer på vår hemsida

Carat, självrengörande oljefärg

CARAT Oljefärg ger ett unikt självrengörande och skyddande ytskikt och är det självklara valet när du ska måla din träfasad. CARAT Oljefärg är en fasadfärg som ger ett unikt självrengörande och skyddande ytskikt och är det självklara valet när du ska måla din träfasad.

TWICE: Med CARAT målningssystem målar du max 2 strykningar.
Clean Cover: CARAT innehåller Caparols nyutvecklade unika och intelligenta skydd mot påväxt av alger och mögel.
CARAT oljefärg går, liksom de flesta av Caparols målarfärger, att bryta i 1000-tals kulörer.

Intact Matt - Se mer på vår hemsida

Intact Matt

HÖGPRESTERANDE AKRYLATBASERAD MÅLARFÄRG MED FLERA UNIKA EGENSKAPER!
Non-Bleach: INTACT Matt är baserad på den senaste generationen akrylatbindemedel som ger oslagbar kulör- och glansstabilitet. Det gör att INTACT är ett utmärkt val även för dig som vill måla huset riktigt mörkt utan att riskera att färgen bleknar eller tappar lyster.
TWICE: Med INTACT målningssystem målar du max 2 strykningar. Både på nytt, omålat trä och på tidigare målade ytor. På nytt trä målas först INTACT Primer en gång och sedan INTACT Matt en gång. Den fylliga och fuktskyddande grundfärgen tillsammans med täckfärgen ger ett system som såväl i skikttjocklek som fuktskydd ger ett optimalt skydd för huset.

Intact bright, självrengörande akrylatfärg - Se mer på vår hemsida

Intact bright, självrengörande akrylatfärg

Självrengörande akrylatfärg som på ett unikt sätt håller vita fasader rena och fräscha

CAPAROL INTACT Bright akrylatfärg är utvecklad med senaste generationens råvaror som gör att färgen skyddar och förskönar huset riktigt länge. Självrengörande egenskaper håller dessutom smuts borta optimalt, vilket är särskilt viktigt på vita hus.

INTACT målas i två-skiktsystem på såväl omålade som på tidigare målade ytor. På nytt trä och slitna målade fasader målas först INTACT Primer och sedan ett skikt INTACT Bright akrylatfärg. På tidigare målade fasader i gott skick målas två gången med INTACT Bright akrylatfärg.

Intact primer, max två strykningar - Se mer på vår hemsida

Intact primer, max två strykningar

INTACT Primer är en unik tjockfilmsgrundfärg som ingår i Caparols unika TWICE-system – max två strykningar på alla träfasader

Caparol INTACT Primer ger ett unikt fuktskydd och skapar ett perfekt underlag för målning med INTACT Bright eller INTACT Solid akrylatfärger. INTACT Primer bryts i samma färg som den önskade slutkulören. Ett skikt Intact Primer tillsammans med ett skikt Intact akrylatfärg ger ett komplett fasadskydd.

Trälasyr baserad på förnyelsebar olja - Se mer på vår hemsida

Trälasyr baserad på förnyelsebar olja

Nyutvecklad lasyr för träfasad med enastående väderbeständighet och unikt mögelskydd

Caparol Trälasyr är en helt nyutvecklad vattenspädbar transparent trälasyr baserad på bindemedel som på ett enastående sätt bevarar den nymålade känslan länge. Caparol Trälasyr är dessutom försedd med Caparol unika 3-stegs skydd mot påväxt av alger och mögel.

AmphiSilan W NQG fasadfärg - Se mer på vår hemsida

AmphiSilan W NQG fasadfärg

Självrengörande fasadfärg för bekymmersfritt underhåll av de flesta putsade fasader.
Amphisilan W NQG fasadfärg är en unik självrengörande fasadfärg som är lätt att måla med och har en enastående täckkraft. Den är utvecklad för att behålla den nymålade känslan riktigt länge och ge dig ett bekymmersfritt husunderhåll.

Fönsterfärg som skyddar - Se mer på vår hemsida

Fönsterfärg som skyddar

Hållbar och lättmålad fönsterfärg för fönster, dörrar och snickerier utomhus

Fönsterfärg är halvblank målarfärg som ger en hållbar, slät och vacker yta. Fönster, dörrar, trädgårdsmöbler och andra snickerier utomhus utsätts för hårt slitage av väder och vind och ställer höga krav på de färger som används.

Terrassolja som skyddar träaltanen från uttorkning - Se mer på vår hemsida

Terrassolja som skyddar träaltanen från uttorkning

Skyddar altanens tryckimpregnerade trä mot uttorkning

Terrassaolja är en lösningsmedelfri olja som skyddar tryckimpregnerat virke på djupet och motverkar sprickbildning och uppkomst av flisor. Lätt att stryka ut. Beroende på hur mycket sol och regn din altan utsätts för kan det finnas anledning att stryka på Terrassolja mer än en gång per år. Terrassolja är vattenspädbar och går att nyansera i flera kulörer.

Capafree 2 Konserveringsmedelsfri takfärg - Se mer på vår hemsida

Capafree 2 Konserveringsmedelsfri takfärg

Helmatt lågemitterande latexfärg, fri från konserveringsmedel, med hög täckkraft för målning av tak inomhus.

Capafree är en helt ny serie invändig vägg- och takfärg, fri från konserveringsmedel. Ett självklart val för målare som medvetet väljer att undvika kontakt med konserveringsmedel.

Capafree 5 Konserveringsmedelsfri takfärg - Se mer på vår hemsida

Capafree 5 Konserveringsmedelsfri takfärg

En modern och konserveringsmedelsfri, matt väggfärg för medvetna målare och nästan alla rum
Caparol lanserar Capafree, en helt ny serie invändig väggfärg, fri från konserveringsmedel. Ett självklart val för målare som vill undvika kontakt med konserveringsmedel.

Färgerna har alla de målningsegenskaper som yrkesmålaren förväntar sig från kvalitetsprodukter. Tillgängliga kulörer är S0500-N och 0502-Y.

Rekommenderat målningsverktyg: en bra roller tex Caparol Maxi Proffs

Capafree 7 Konserveringsmedelsfri väggfärg - Se mer på vår hemsida

Capafree 7 Konserveringsmedelsfri väggfärg

Konserveringsmedelsfri, matt, modern miljöanpassad och lösningsmedelsfri färg för målning av väggar inomhus. Capafree är en helt ny serie invändig vägg- och takfärg, fri från konserveringsmedel. Ett självklart val för målare som medvetet väljer att undvika kontakt med konserveringsmedel.

IndekoGeo, baserad på delvis förnyelsebara råvaror - Se mer på vår hemsida

IndekoGeo, baserad på delvis förnyelsebara råvaror

Caparol lanserar som första färgtillverkare en modern dispersionsfärg för vägg- och takmålning baserad på förnybara råvaror.

IndekoGeo är en matt vägg- och takfärg av premiumkvalitet. Produkten är sedan tidigare en av Europas mest uppskattade färger bland yrkesmålare och lanseringen av en förnybar version gör att användarna nu dessutom aktivt kan bidra till en bättre miljö genom sitt produktval. Uppskattade egenskaper hos färgen är så kallad ”dubbel täckkraft”, vilket gör att en strykning ofta räcker vid ommålning. Minimerad emission och kort torktid gör att rummen snabbt kan tas i bruk efter avslutat målningsarbete.

SuperTäck 5 - Se mer på vår hemsida

SuperTäck 5

SuperTäck 5 är en modern helmatt miljöanpassad och lösningsmedelfri väggfärg för målning inomhus på väggar och tak.

Tåliga väggar med sober lyster med Supertäck 5 helmatt väggfärg. Att måla väggar med Supertäck 5 helmatt väggfärg är ett snabbt, hållbart och enkelt sätt att ändra upplevelsen av ett rum. En matt väggfärg ger ett mjukare, sobert intryck. Trots den matta ytan är färgen lätt att hålla ren och tål att torkas av. SuperTäck 5 har hög kvalitet med hög täckkraft, behagliga målningsegenskaper och minimalt med stänk. Supertäck väggfärg finns i brytsystem i 1000-tals kulörer.

Supertäck 7 PLUS - Se mer på vår hemsida

Supertäck 7 PLUS

Med Supertäck 7 Plus slipper du oroa dig för att dagligt slitage ska göra dina väggar slitna och fula.

Supertäck 7 Plus är en tvättbar väggfärg som verkligen håller stilen. Den tål slitaget på de utsatta hallväggarna, den tål att om och om igen torkas av från stänk och os i köket. Den tål till och med att användas som skoltavelfärg i barnrummet.

Caparol by Sköna hem Finest Matt Wallpaint - Se mer på vår hemsida

Caparol by Sköna hem Finest Matt Wallpaint

Finest Matt Wallpaint är en helmatt, unik väggfärg för hållbara och vackra väggar. Väggfärgen är lösningsmedelfri och miljöanpassad enligt svanen och är utvecklad speciellt för konceptet Caparol by Sköna hem. Välj bland Sköna hems inredningsexperters noga utvalda 16 kulörer. Finest Matt Wallpaint är helmatt (glans ca 3).

Caparol by Sköna hem Finest Matt Laquer - Se mer på vår hemsida

Caparol by Sköna hem Finest Matt Laquer

Finest Matt Laquer är en matt, högklassig lackfärg som ger hållbara, vackra ytor inomhus. Lackfärgen är miljöanpassad enligt svanen och är utvecklad speciellt för konceptet Caparol by Sköna hem. Välj bland Sköna hems inredningsexperters noga utvalda 16 kulörer. Finest Matt Laquer är matt (glans ca 10).

Lackfärg blank, med vacker blank yta - Se mer på vår hemsida

Lackfärg blank, med vacker blank yta

Vattenspädbar blank (75) lackfärg för målning av snickerier och möbler inomhus. Utmärkt för målning av alla typer av snickerier inomhus, tex dörrar, köksluckor, möbler, fönsterbrädor och ger en mycket hård yta. Belastning från krukor eller andra tunga föremål, som kan ge upphov till skador på lackfärgsmålade ytor, är inga problem för Caparols lackfärger. Den hårda ytan står emot slitage på ett mycket bra sätt. Det unika bindemedlet bidrar även till att lackfärgen har en mycket bra vidhäftning, även på hårda målade ytor. Vid målning på glas och kakel rekommenderas Caparol Häftprimer som grundfärg.

Lackfärgen finns i tre glanser: matt (10), halvblank (40) och blank (75).

Iso Trägrund för takpanel - Se mer på vår hemsida

Iso Trägrund för takpanel

Isolerande grundfärg för takpanel. Ersätter schellackens förmåga att isolera kvistar.

Vattenspädbar isolerande grundfärg för takpanel som reducerar risken för genomslag från kvistar. Iso Trägrund ger en heltäckande matt vit yta och ersätter i de flesta fall schellack som isolerare mot fula genomslag från kvistar. Kan övermålas med de flesta vattenburna lack- och väggfärger.

Aqua finish för badrum och tvättstugor - Se mer på vår hemsida

Aqua finish för badrum och tvättstugor

Godkänd färg för badrum och tvättstugor
För målning i badrum, tvättrum och tvättstugor där krav finns på godkänt fuktskydd ska Caparol Aqua Våtrumsanvisningar följas. Ladda ner aktuella anvisningar HÄR!

Caparol Aqua Finish är en våtrumsfärg med en mycket vattentålig och slitstark yta som gör den målade väggen lätt att hålla ren.

Säkert och godkänt målningssystem med Caparol Aqua våtrumssystem

Caparol Aqua Finishför badrum är en våtrumsfärg framtagen speciellt för att ge en fuktspärr vid behandling av väggar och tak i bad- och duschrum, tvättstugor och andra våtutrymmen som utsätts för vatten och hög luftfuktighet. Caparol Aqua finish uppfyller kraven för vattenavvisande yta (VA). I system med Caparol Aqua primer uppfylls kraven för vattentätt (VT) system. I VT systemet ingår även Caparol Aqua Våtrumsväv för att ge ytterligare ökad fuktspärr.

Caparol Aqua Finish går att bryta i 100 tals kulörer.

Golvakrylat för golv av trä och betong inne - Se mer på vår hemsida

Golvakrylat för golv av trä och betong inne

Lättmålad golvfärg för de flesta av husets rum.

En slitstark, vattenspädbar golvfärg för golv av trä- och betong inomhus. Lämplig för att måla golv som utsätts för medelhårt slitage i t. ex. bostadsutrymmen och källargångar. Snabbtorkande och vattenspädbar. Lätt att rengöra verktyg och händer efter målning. Går att bryta i ljusare kulörer. I Caparols sortiment finns fler färger och lacker för att måla golv och parkett av de flesta typer.

Iso tapetspärr, spärrande grundfärg för tapet - Se mer på vår hemsida

Iso tapetspärr, spärrande grundfärg för tapet

MÅLA ÖVER TAPETEN PÅ ENKLAST MÖJLIGA SÄTT

Iso Tapetspärr är en grundfärg speciellt framtagen för övermålning av tapeter. Färgen reducerar maximalt risken för blåsbildning och att tapeten lossnar från underlaget, vilket annars kan uppstå vid spackling, målning med väggfärg eller tapetsering.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår