AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 december 2016

Carolina Gynnings Slice of Life och Pukka i förkylningstider

Den här julen tror jag att nästan alla runtomkring mig varit förkylda. Jag har i alla fall klarat mig då jag har boostat mig med Esberitox, fläderbärste och Flädersirap. Jag vet inte vilket av det som har funkat bäst, men kanske kombon varit bra. Har så fort jag har träffat någon som varit förkyld har jag tagit mig en "dos". Fläderbär ska visst lindra influensaliknande symtom som feber, huvudvärk, halsont, trötthet, hosta och värk i kroppen och det ska också ge ett bättre immunförsvar. Egentligen kan jag säga att rent smakmässigt så gillar jag alla Pukkas teer, de har massor av sorter att välja mellan, men jag valde den här nu bara för att det är förkylningstider.

Carolina Gynnings mugg Slice of life och Pukka te och syrup
Carolina Gynnings mugg "Slice of life" och Pukka te och syrup

Lite sä här kan man känna sig i förkylningstider, som motivet på Carolina Gynnings muggar Slice of Life. Nu har jag ändå klarat mig ganska bra i jul, i jämförelse med andra som har hostat och snorat sig igenom helgerna. Muggen finns hos bland annat Cervera och Royaldesign.se. Den tillsammans med Elderberry syrup (koncentrerad ekologisk blandning packad med antioxidanter - med fläderbärsjuice, manuka honung, ingefära, timjan och andra örter) och Elderberry & Echinacea Tea (ett ekologiskt fruktigt te med fläderbär och svarta vinbär som blandats med echinacea) så blir det en bra Krya på dig present till någon vän eller släkting som behöver muntras upp i förkylningstider. Eller till sig själv förstås.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Nyheter

Porslin

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår