AlltomBostad
 

Cassandra orangeri

Cassandra orangeri

Cassandra är specialdesignat för den kräsne användaren, som gärna vill göra något extra av sin trädgård. Cassandra levereras med 3 mm härdat glas i hela banor. Glasen fästes med våra eleganta glaslister, vilket fulländar intrycket av Cassandra som ett exklusivt orangeri/ växthus. Den låga ingångströskeln gör att man obehindrat kan gå in och ut ur orangeriet/växthuset. Detta är också en extra fördel för rullstolsbundna.

Cassandra monteras ovanpå en 50 cm hög mur eller sockel (ingår inte i leveransen). Muren kan konstrueras av, i princip, vilket material som helst som passar din smak bäst. Tex tegelsten, betongblock eller helgjuten betongsockel.

Cassandra levereras i två storlekar: 9,9 m² och 11,5 m². Båda storlekar levereras med kraftiga anodiserade aluminium profiler eller svartlackade profiler.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår