AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 augusti 2016

Chamois - härlig textil på Formex

Chamois, som är företaget som gör min favoritduk (stor duk i paisleymönster som täcker hela bordet) fanns med på Formexmässan idag. Jag kikade in i deras monter i januari också när de var med på mässan för att spana in de nya färgerna. Jag gillar den här blocktryckta serien som de har, typiskt indiskt mönster på härlig bomull. De har även fina ränder som matchar bra till. I sortimentet finns även kökshanddukar, prydnadskuddar, filtar, sängkläder och överkast. Den här ljust gula färgen tycker jag var uppiggande, tänk en stor vas på bordet med sommarblommor! Eller höstblommor då nu på hösten. För den som inte vill ha så mycket färg finns serien även i ljuvt beige och grått.

Chamois på Formex
Chamois på Formex

Damerna i Formex-montern var matchade från topp till tå. (Vet dock inte om rockarna finns att köpa - fina var de i alla fall). Gillade speciellt den gula dukningen med pigga gula blommor till. Gult är känt som en bra färg att duka med - man kan tänka klarare och blir piggare. Det är ju verkligen något man kan behöva!

Läs Chamois - tidigare sommarinlägg här
S
e Chamis fina miljöblider i ett tidigare inlägg här

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.chamois.seNyckelord:

Inredning

Inspiration

Kök

Mässor

Nyheter

Presenter

Prylar

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår