AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

11 juli 2013

Chefen inte välkommen till fritidshuset

Många tillbringar gärna tiden i sitt fritidshus med både släkt och vänner, men alla är visst inte välkomna i sommaridyllen. Enligt en undersökning som Svensk Fastighetsförmedling har gjort så är chefen är den person som de flesta helst vill slippa ha på besök i fritidshuset. Även kollegorna får kalla handen när det är dags att åka till landet. 27 procent av de tillfrågade placerar chefen i topp på listan av oönskade besökare och kollegorna kommer på andra plats med 14 procent. Däremot tar vi med öppna armar emot vänner, släkt, barn och barnbarn, säger Bessie Wedholm som är presschef på Svensk Fastighetsförmedling.
Själv har jag en väldigt trevlig chef och gulliga kollegor så jag tillhör de resterande procenten som inte har något emot att de kommer på besökt till sommarstugan. Jag har själv tillsammans med några kollegor besökt min chefs sommarstuga en gång, och det gör ju att man lär känna personen lite bättre och får en annan bild av av dem i sin "hemmiljö". Enbart positivt tycker jag då man istället knyter en närmare kontakt och alla får en bättre förståelse för varandra och kan ha en mer personliga samtal på lunchrasten än väder och vind.

Mobilfoto: Annika Rådlund
Mobilfoto: Annika Rådlund

I Svensk Fastighetsförmedlings Bobarometer har 1007 svenskar svarat på frågor om fritidshus och bland annat om vem de inte vill ha besök av när de är där. Chefen och kollegorna är inte välkomna i fritidshuset.Nyckelord:

Besök

Nyheter

Privat

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår