AlltomBostad
 
Citcop

Visa alla produkter från: Citcop

Enhetsaggregat Innova 09 - Se mer på vår hemsida

Enhetsaggregat Innova 09

Innova enhetsaggregat är ett så kallat fönsterskakare aggregat i stilrent utseende med en kompakt och lättplacerad design. Dessa aggregat är idealiska för montage i små utrymmen som t ex kiosker, gatukök, mindre butiker och lokaler där man inte vill ha en utomhusdel. De finns i två storlekar upp till 3,7 kW. Aggregaten är luftkylda och utrustade med inverterkompressorer, kondensor,förångare, fläktmotor och reglerutrustning. Installationen är snabb och enkel, kräver ingen kylinstallation och investeringskostnaden är relativt liten. Driften sköts enkelt med en mycket logisk manöverpanel.

Termostatreglering och fläktstyrning är standard för båda enhetsaggregat i serien. Innova enhetsaggregat uppfyller EU’s nya energidirektiv ErP med det miljö- och energieffektiva köldmediet R32.

Sökord: kyla, Innova, energi.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår