AlltomBostad
 
Citcop

Visa alla produkter från: Citcop

Belysning från Citcop

iotty Smart Outlet - Se mer på vår hemsida

iotty Smart Outlet

Den senaste generationen av automatisering av ditt hem. Du kan styra dina hushållsapparater och elektronik trådlöst och hålla koll på energiförbrukningen hos alla dina anslutna enheter. Aktivera de smarta iotty-funktionerna från appen och välj bland olika inställningar och automatisering baserat på tidpunkter eller dina rutiner. iotty Smart Outlet är till 100% designad i Italien, för att erbjuda dig de senaste IoT-funktionerna för bästa automatisering av ditt smarta hem. iotty Smart Outlet modell OSWDE, till 100% italienskt designat smart uttag med på-av-knapp (inget behov av att koppla ur hushållsapparater) och med frontpanel av härdat glas. Den fungerar manuellt med och utan WiFi, den kan ersätta alla befintliga infällda uttag, du behöver bara fas-, neutral- och jordkabel. Den finns tillgänlig i 5 färger (vit, svart, blå, grå, grön).

IOTTY Smart Switch - Se mer på vår hemsida

IOTTY Smart Switch

Ett designuttryck för smarta hem. Alla kommer att lägga märke till den. Ljus och moden, iotty Smart Switch ger en elegant modern touch till dina väggar.

Toppmodern - Designad i Italien. Njut av skönheten, den otroliga kvaliteten och uppmärksamheten på detaljer. Lämna inte något åt slumpen.

Vilken färg gillar du?
Välj din favoritfärg. Uttryck dig själv till fullo, välj den perfekta frontpanelen.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår