AlltomBostad
 
Citcop

Visa alla produkter från: Citcop

Värmepumpar från Citcop

Argo Milton Portabel AC - Se mer på vår hemsida

Argo Milton Portabel AC

Användningen av miljövänligt kylmedel, raffinerad design och maximal omsorg i detaljer och Hi-gloss efterbehandling definierar Argo miltonas en bra kompromiss mellan design, komfort och miljöuppmärksamhet.

Climatech CTSmall - Se mer på vår hemsida

Climatech CTSmall

Climatech CTSmall gör din värmekontroll enklare och bättre.
Med den smarta CTSmall enheten och en smartphone kan du fjärrstyra din luftkonditionering eller värmepump var du än befinner dig i världen. Kommunicera med antingen SMS eller CTSmall's app för Android, iPhone och Windows-telefon. Spara pengar genom att köra underhållsvärme när ni inte är på plats och höj temperaturen enkelt innan ni anländer. Använd den inbyggda larmfunktionen för att undvika frost och vattenskador. CTSmall meddelar dig även via SMS om det blir strömavbrott eller temperaturen sjunker. För att använda fjärrstyrningen krävs ett SIM-kort (normal storlek) som man för in på sidan av CTSmall-enheten. Anslut nätadaptern till CTSmall och ett eluttag. Följ sedan instruktionerna i guiden. Alternativet är att ladda ner gratisappen CTSsmall.eu/app och följ instruktionerna.

Fan Motor: CS Inomhusdel: ARW7666ACCB - Se mer på vår hemsida

Fan Motor: CS Inomhusdel: ARW7666ACCB

Passar till
• CZ9/12SKE
• CZ25/35TKE
• HE9/12NKE
• NE9/12NKE
• NE9/12PKE

Innova Balance - Se mer på vår hemsida

Innova Balance

• Värmeeffekt: 10.6 kW
• SCOP: 4,0 / A+
• Värmedrift ner till -24°
• Ljudnivå 35dB

5 Års Full Garanti
WIFI Styrning

Innova Classic 09 6,2KW 4,7SCOP - Se mer på vår hemsida

Innova Classic 09 6,2KW 4,7SCOP

Kraftfull elegans!

• Kyleffekt: 0.7-4.9 kW
• Värmeeffekt: 0.7-6.2 kW

Rekomenderad säkring 09 & 12 – 13A
LUFT / LUFT VÄRMEPUMP Innova Classic ll
En kraftfull värmepump som ger ett behagligt inomhusklimat året runt. Genom sänkt energi-förbrukning gör du både ekonomin och miljön en tjänst. Perfekt för villan!

Innova Duplex 2 innedelar 5,9KW - Se mer på vår hemsida

Innova Duplex 2 innedelar 5,9KW

Det mest självklara argumentet för flera innedelar är att få en bättre spridning av effekten i huset. oavsett om man för stunden använder den för energisnål värme eller för svalka. Med två innedelar kan fläkten arbeta lugnare, vilket bidrar till lägre ljudnivå och bättre komfort Många som investerar i en Luft/Luft-värmepump upptäcker snart fördelarna med att även kunna få behagligt svalkande luftkonditionering. ett vanligt dilemma är att behovet av värme respektive kyla är störst på två helt olika platser i huset. Med två innedelar kan man optimera placeringen av den ena för värme och den andra för kyla

Innova Platinum  7,2kW - Se mer på vår hemsida

Innova Platinum 7,2kW

A+++ SCOP 5,3
7,2kW
Inbyggd WiFi

Innova Titanium 09 - Se mer på vår hemsida

Innova Titanium 09

A+++ SCOP 5,1
5,5kW
Inbyggd WiFi
5års fullgaranti!

Innova Triplex 10KW A+ - Se mer på vår hemsida

Innova Triplex 10KW A+

För dig som vill ha en jämnare temperatur i huset.
Perfekt för hus med flera våningar!
Medger olika temperatur i olika rum men innedelarna arbetar simultant i samma läge (värme eller kyla).
Byggd och utvecklad för vårt nordiska klimat.
Underhållsvärme +8°C.
ECO-Energisparfunktion.
Inbyggd temperatursensor i fjärrkontroll.
Upplyst fjärrkontroll. Hög värmeeffekt och energieffektiv även vid låga utomhustemperaturer

Originaldelar till Panasonics alla modeller - Se mer på vår hemsida

Originaldelar till Panasonics alla modeller

Här hittar du reservdelar för din värmepump. Vi tillhandahåller endast originaldelar från Panasonic. Komplett sortiment av dammfilter, fjärrkontroller, kompressorer, kretskort, sensorer mm. Sök på modell och år. Vi har tillbehör för Panasonic Deluxe, Super Deluxe, Nordic Super, Flagship, Deluxe Slim, mm. Beställ enkelt och bekvämt över nätet. Vi levererar direkt hem.

Panasonic Comfort Cloud - Se mer på vår hemsida

Panasonic Comfort Cloud

Med Panasonic Comfort Cloud kan användare hantera alla värmepumpens funktioner och mer därtill. Alla de funktioner som kan ingå i din värmepump, till exempel luftrenaren nanoe™, Econavi-sensorer, luftens flödesriktning, hastighet, temperaturinställning och driftläge, kan enkelt hanteras via Panasonic Comfort Cloud. Via appen är det dessutom enkelt att hantera ytterligare funktioner, så som veckoprogram, värme eller kyla på förhand (styr komforten i hemmet eller på kontoret – innan du kommer fram!), meddelande om felkod m.m.

Panasonic CZ35WKE 6,7 KW - Se mer på vår hemsida

Panasonic CZ35WKE 6,7 KW

Funktionerna hos Pansonics CZ35WKE gör den perfekt för sommarhuset.
Tack vare +8/+10 gradersfunktionen kan du hålla fritidshuset, garaget eller attefallshuset frostfritt utan att använda särskilt mycket energi. Du får även en skön svalka under de varmaste sommardagarna.

Väljer du dessutom till fjärrstyrning kan du med hjälp av din mobiltelefon höja värmen ett par timmar innnan ankomst. Då möts du av behaglig värme direkt när du kliver över tröskeln. Ger skön värme även vid en utomhustemperatur på -25 °C

Inverterteknologi

Luftflödesriktningskontroll (upp och ned) med fjärrkontroll Kompatibel med internetstyrning

Panasonic HZ25WKE 7,40kW A+++ - Se mer på vår hemsida

Panasonic HZ25WKE 7,40kW A+++

Flagship – senaste generationen värmepumpar
Tidigare modeller i Flagship-serien har tagits mycket väl emot av både kunder och experter och tillhör de mest sålda värmepumparna alla kategorier. Flagship-modellerna har prisats både för sitt utseende och låga ljudnivå som för sin enastående värmeåtergivning även vid mycket låga temperaturer.Utvecklingen går ständigt framåt på värmepumpmarknaden, både vad gäller teknik och design. Panasonic HZ25WKE tar liten plats, men rymmer all den senaste teknologin för att ge en mångsidig och anpassad värmeåtergivning och kylfunktion som inte slösar någon energi i onödan. Detta är möjligt tack vare avancerad sensorteknik, utvecklad och förfinad av Panasonic själva.

Panasonic Luft Vatten - Se mer på vår hemsida

Panasonic Luft Vatten

Aquarea är betydligt renare, säkrare, billigare och miljövänligare än alternativen som nyttjar gas, olja och andra elektriska system. Panasonics Aquarea värmepump ger besparingar på upp till 80 % av uppvärmningskostnaderna jämfört med direktverkande elvärme. Aquarea ger ett behagligt hem även vid extrema utomhustemperaturer, värme på vintern och kyla på sommaren.

PANASONIC LZ25TKE - Retro Fit - Se mer på vår hemsida

PANASONIC LZ25TKE - Retro Fit

Denna värmepump har en inomhusdel som är endast 249mm hög, perfekt för dig skall byta ut eller nyinstallera värmepump ovanför ytterdörr eller fönster! LZ-modellerna är effektiva och pålitliga även vid utomhustemperaturer så låga som -35 grader.Tack vare den genomtänkta designen är LZ perfekt som utbytespump såväl som vid nyinstalltion.
PANASONIC LZ25TKE - Retro Fit
• Perfekt för nyinstallation eller som ersättare för de äldre Panasonic-värmepumparna CKP och DKE
• Ger skön värme även vid en utomhustemperatur på -35°C
• Energiklass A++
• Underhållsvärme

Panasonic NZ25VKE - Se mer på vår hemsida

Panasonic NZ25VKE

Värmeeffekt: 6,30kW

• SCOP: 4,60 / A++
• Upp till 140 kvm
• Värmedrift ner till -25°
• Tyst, ner till 21 dB
• Inbyggd WiFi
Anslut via Google Home

Rengöring ClimaClean Five & Six Kit - Se mer på vår hemsida

Rengöring ClimaClean Five & Six Kit

RENGÖR DIN VÄRMEPUMP! Rekommendationen är att göra det varje eller åtminstone vartannat år för att se till att din värmepump ger dig samma besparing som när den var ny.

Efter 2 år kan den i värsta fall tappa så mycket som 30-40% effektivitet pga smuts mm. Glöm inte utedelen om den sitter nära växtlighet blir det beläggning som stoppar upp luftflödet. Om inte luften kan passera flänsarna i inne och utedel så fungerar det inte.

Rengöring ClimaClean Five & Six kit - Se mer på vår hemsida

Rengöring ClimaClean Five & Six kit

Ett rengörings-kit för luft värmepumpar. Både rengöringsspray och desinficerande medel.

Skyddstak 920*450mm Grålackerad plåt - Se mer på vår hemsida

Skyddstak 920*450mm Grålackerad plåt

Skyddar värmepumpen från tungsnö och fallande istappar. Det är risk för påfrysning av din utedel vid tung nederbörd. Isbildning ger tätare avfrostning, minskar effektiviteten och i förlängningen höjer elräkningarna. Stilren design

TOSHIBA Daiseikai 9 RAS25 - Se mer på vår hemsida

TOSHIBA Daiseikai 9 RAS25

6,7kW A+++ SCOP 5,3

• Tyst drift (utomhusdelen) Toshibas funktion för ljudreducering av utomhusdelen med 4dB(A) är lämplig att använda nattetid om du bor i ljudkänsligt område.
• Braskaminsfunktion Fireplace För spridning av värme från andra värmekällor, t ex öppna spisen. Fläkten fortsätter att blåsa, kompressorn stängs av.
• Extra avfrostning Med forcerad avfrostning från fjärrkontrollen säkerställs att enheten kan användas även vid de mest extrema temperaturerna.

Toshiba Haori 25 WIFI A+++ - Se mer på vår hemsida

Toshiba Haori 25 WIFI A+++

TOSHIBA Haori ett helt nytt tänk vad gäller värmepump. Funktion möter inredning. Haori levereras med två textilfronter ljusgrå & mörkgrå. Fler färger finns att köpa till! Tröttnar man på färgen byter man enkelt frontfärg på sin Haori. Naturligtvis har Haori även hög energieffektivitet A+++ SCOP 5,1 och värmeeffekt upp till 7,6 kW.
Vid minus 15° utomhustemperatur levererar Haori upp till 4 kW värme. Med inbyggd Wifi kan alla smarta funktioner styras från smartphone eller läsplatta. Många smarta funktioner såsom t.ex. braskaminfunktion, aktiv luftrening, underhållsvärme, Hada care flow. Med upp till 4,5 kW kyleffekt lämpar sig Haori också mycket bra som AC, här kommer Hada care funktionen väl till pass som sprider den kalla luften på ett bra sätt. Med Google Assistant eller amazon alexa kan man även röststyra sin Haori.

Toshiba SEIYA ND25 5kW A++ SCOP 4,6 - Se mer på vår hemsida

Toshiba SEIYA ND25 5kW A++ SCOP 4,6

TOSHIBA Seiya ND 25 är den ”lilla” luftvärmepumpen som passar perfekt till Attefallshuset och garaget. Eller varför inte som
luftkonditionering i sovrummet. Med sin energiklass A++ ger det dig en hög komfort till låg driftskostnad.
• Mått inomhusenhet: (bredd x höjd x djup [mm]:) 798 x 293 x 230
• Mått utomhusenhet: (bredd x höjd x djup [mm]:)780 x 550 x 290
• Kyleffekt: 3.2 kW
• Värmeeffekt:5.0 kW

Toshiba Shorai 25 - Se mer på vår hemsida

Toshiba Shorai 25

TOSHIBA Shorai 25 – 6,5 kW värmeeffekt – Energiklass A++

SHORAI = prestanda och hållbarhet du kan lita på under extrema förhållanden.
SHORAI är en elegant värmepump med hög finish.
Med en bredd på 798 mm är SHORAI en av de mest kompakta värmepumparna på marknaden.

De mjuka rundade hörnen ger enheten en unik design och ett kompakt utseende.
Exklusiv driftsindikering och LED belysning som kan dimmas eller stängas av helt.

Toshiba Shorai Edge 25 7,2kW A+++ SCOP 5,1 - Se mer på vår hemsida

Toshiba Shorai Edge 25 7,2kW A+++ SCOP 5,1

Toshiba Shorai Edge senaste tillskottet i Toshiba värmepumpfamilj. Med en design som sticker ut och med en mycket hög energieffektivitet A+++ SCOP 5,1 är Shorai Edge den optimala värmepumpen för det moderna svenska hemmet. Med en värmeeffekt på upp till 7,7 kW klarar Shorai Edge att hålla varmt vart du än befinner dig i Sverige. Utrustad med många smarta funktioner såsom bl.a. braskaminfunktion, tyst utedel, 8°, manuell avfrostning. Vill man köra Shorei Edge som AC fungerar det mycket bra, hög effekt även i kyl drift 4,5 kW. Med Hada care funktionen sprider Shorai Edge den kalla luften på ett smart sätt.

Värmepump Panasonic CZ25WKE 5,2KW A - Se mer på vår hemsida

Värmepump Panasonic CZ25WKE 5,2KW A

Funktionerna hos Pansonics CZ Modell gör den perfekt för sommarhuset. Tack vare +8/+10 gradersfunktionen kan du hålla fritidshuset, garaget eller attefallshuset frostfritt utan att använda särskilt mycket energi. Du får även en skön svalka under de varmaste sommardagarna.

Installationen ger perfekt inneklimat året runt: uppvärmning vid temperaturer ned till -25 °C, och behaglig kylning när vädret har blivit varmare.

Värmepumpsskydd, Medium - Se mer på vår hemsida

Värmepumpsskydd, Medium

Välbyggt, lättmonterat träskydd i linoljeskyddad furu, lämpligt för värmepumpar med normal-stor utomhusdel! OBS! Tillverkas i Svensk Möbelfabrik inte att jämföra med billiga produkter från Asien. Yttermått h*b*d: 700*1000*500 Innermått = max mått pump: h*b*d: 605*940*410 Vikt 18,5Kg

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår