AlltomBostad
 
Combi Heat Värmeprodukter AB

Visa alla produkter från: Combi Heat Värmeprodukter AB

Brasugnar & Kaminer från Combi Heat Värmeprodukter AB

Braskaminer - Se mer på vår hemsida

Braskaminer

Braskaminer i vårt sortiment är effektiva, snygga och miljövänliga kaminer som skapar både hemtrevnad och stämning i hemmet. Nöjet att titta på en brinnande låga i en braskamin, tillsammans med möjligheten att välja ett yttre med snygg och modern design som passar ditt rum och din smak, gör att braskaminen blir ett bra alternativ för ditt hem.

Gjutjärnskaminer - Se mer på vår hemsida

Gjutjärnskaminer

Gjutjärnskaminer är kompakta, robusta och ger bra med värme under de kalla vinterdagarna. En av de stora fördelarna med en gjutjärnskamin är att man snabbt kan höja värmen när man kommer hem. Genom att ha husets värmesystem på en låg nivå och sedan elda i kaminen kan man spara många kronor.

Kombikamin - Se mer på vår hemsida

Kombikamin

Ved- och pelletskamin, UNICOMBI och RM10 är två snygga kombikaminer för ved- och pelletseldning som kombinerar funktioner i en pelletskamin och en braskamin i en och samma eldstad och ger dig möjlighet att välja mellan ved och pellets när det passar dig. I kombikamin UNICOMBI kan du kombinera ved och pellets utan omställning, vilket innebär att övergången från ved till pellets sker helt automatiskt.

Spisinsats och spiskassett - Se mer på vår hemsida

Spisinsats och spiskassett

Spisinsats och spiskassett till öppen spis är två effektiva, eleganta och prisvärda insatser som sparar pengar och blir en elegant utsmyckning i hemmet. Insatserna är enkla och smidiga att montera och använda.En insatas eller kassett till din öppen spis höjer verkningsgraden från 2-15% till hela 81% beroende på vilken spisinsats du väljer.

Täljstenskaminer - Se mer på vår hemsida

Täljstenskaminer

Täljstenskamin är en snygg kamin med heltäckande täljsten som effektiv bevarar värmen och avger den jämnt under en längre tid, vilket gör täljstenskaminer till effektiva värmeskapare.Genom att skaffa en ny täljstenskamin, kommer du att kunna sänka ner dina energikostnader och det är den mest lönsamma investering som du kan göra i dag för att kunna spara pengar.

Vedspisar - Se mer på vår hemsida

Vedspisar

Vedspisar i vårt sortiment kan tack vare sin snygga design och form skapa både hemtrevnad och stämning i hemmet och köket. En vedspis står både för matlagning och uppvärmning och kan minska ner dina energikostnader rejält och därmed spara pengar oavsett hur resten av upvärmningen ser ut.Vedspisar i vårt sortiment har eldstad i gjutjärn med en snygg yttre design med olika färger, vilket gör att de passar till olika smaker och miljöer.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår