AlltomBostad
Comfornette Svenska AB

Visa alla produkter från: Comfornette Svenska AB

Badkar & Bubbelbadkar från Comfornette Svenska AB

ANASTASIA - Se mer på vår hemsida

ANASTASIA

ANASTASIA är ett elegant fristående badkar med raka linjer. Comfornettes Anastasia 1650 är framtaget för dig som uppskattar ett tydligt formspråk med raka linjer i minimalistisk design.

Badkarstillbehör - Se mer på vår hemsida

Badkarstillbehör

Badkarskuddar, duschset, duschväggar och blandare.

BAHAMAS - Se mer på vår hemsida

BAHAMAS

Bahamas är ett rymligt duschbadkar på liten yta. Badkaret är vårt minsta duschbadkar men samtidigt vårt rymligaste. Detta duschbadkaret med dess mjuka former ger dig det bästa av två världar. En skön dusch eller ett avkopplande bad. Den exklusivt rundade skärmväggen är tillverkad i 6mm säkerhetsglas och är vikbar 180 grader.

BALI - Se mer på vår hemsida

BALI

BALI är duschbadkaret med lite mjukare former och ger dig det bästa av två världar med en skön dusch eller ett avkopplande bad. Karet är designat så du får ett rejält duschutrymme och går självklart att utrustas med vårt massagesystem. Bali finns i höger- och vänsterutförande. Exklusiv rundad skärmvägg i 6 mm säkerhetsglas ingår. Skärmen är vikbar 180°.

Estelle - Se mer på vår hemsida

Estelle

ESTELLE är ett elegant fristående badkar med raka linjer. Estelle har ett minimalistiskt formspråk med en praktiskt avlastningsyta. På avlastningsytan kan de flesta sargblandare monteras om man inte vill ha blandaren vägg eller golvmonterad. Estelle Finns i två storlekar

FLORIDA - Se mer på vår hemsida

FLORIDA

FLORIDA är ett stort och bekvämt badkar med raka linjer som skapar en ergonomisk komfort. Badkaret passar dig som är lite längre och ändå vill kunna sträcka på benen. Välj till något av våra massagesystem för maximal njutning. Front- och gavelsystem ingår som standard.

HEDVIG - Se mer på vår hemsida

HEDVIG

HEDVIG är ett elegant fristående badkar som är framtaget för dig som uppskattar ett mjukt formspråk. Badkarets rygglutning är skönt rundad för bästa komfort och badupplevelse. Det väl tilltagna djupet (47cm) innebär badupplevelser utöver det vanliga, praktisk avlastningsyta finns på ena långsidan.

KLEOPATRA - Se mer på vår hemsida

KLEOPATRA

KLEOPATRA är ett elegant fristående badkar i mjuka linjer. Kleopatra är framtaget för dig som uppskattar ett mjukt formspråk. Badkarets rygglutning är skönt rundat för bästa komfort och badupplevelse.

LONDON - Se mer på vår hemsida

LONDON

LONDON passar dig som letar efter en ersättare till ditt standardbadkar. London är ett modernt kar med ett bra baddjup och har mycket bra komfort tack vare den vinklade kortsidan. Som en helhetslösning rekommenderar vi något av våra system med ryggmassage. Front- och gavelsystem ingår som standard.

MADRID - Se mer på vår hemsida

MADRID

MADRID är ett offsetbadkar och passar dig som letar efter ett hörnbadkar men samtidigt vill spara utrymme. Karets mjuka och rundade former skapar en hög komfort för långa och avkopplande bad. Badkaret finns både i höger- och vänsterutförande. Frontpanel ingår som standard.

MIAMI - Se mer på vår hemsida

MIAMI

MIAMI är ett rektangulärt badkar som är mycket väl utformat. Badkaret har en rundad framkant med tanke på komforten. Badkaret har bekväma vinklade kortsidor där två personer kan bada tillsammans. Vi levererar badkaret i tre olika storlekar så att du enklare kan hitta just din storlek. Front- och gavelsystem ingår som standard.

MONACO - Se mer på vår hemsida

MONACO

MONACO är en av våra storsäljare och är ett rektangulärt badkar. Karet har en modern design kombinerat med hög komfort for maximal avslappning och njutning. Monaco finns i tre olika storlekar – som vanligt badkar eller med något av våra massagesystem. Front- och gavelsystem ingår som standard.

PARIS - Se mer på vår hemsida

PARIS

PARIS är ett hörnbadkar med stort djup och plats för två personer. Den praktiska sittplatsen är perfekt för skön avkoppling efter eller innan badet. Badkaret har en ergonomisk design för att uppnå dagens krav på komfort och kan säljas allt från ett vanligt badkar till ett fullutrustat med ljusterapi och massagesystem. Frontpanel ingår som standard.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår