AlltomBostad
 
Conclean AB

Visa alla produkter från: Conclean AB

Grund, dränering, avlopp från Conclean AB

Conclean Graf minireningsverk - Se mer på vår hemsida

Conclean Graf minireningsverk

GRAF är ett biokemiskt minireningsverk för hantering av allt avloppsvatten från hushåll. Systemet bygger på SBR- tekniken (Sekventiell Biologisk Rening) och renar avloppsvattnet i olika steg. Reningsverket är mycket driftsäkert tack vare pump- ning där systemet drivs med en luftpump. I tanken finns varken rörliga delar eller filter som måste bytas. Den tysta luftkompres- sorn och manöverpanelen installeras ovan mark utomhus eller inomhus, vilket gör reningsverket enkelt att styra och underhålla.

Conclean Graf Slamavskiljare - Se mer på vår hemsida

Conclean Graf Slamavskiljare

Graf slamavskiljare är en modern produkt av högsta kvalitet som kan uppdateras till ett reningsverk vid behov. Den är tillverkad i kompressionsinjicerad duralen och är kompakt utformad för en enkel installation och nedgrävning. Vi har slamavskiljare i flera olika storlekar, välj bland tankar för allt från ett till femtio hushåll. I områden med normal skyddsnivå används slamskiljaren i kombination med en infiltrationsbädd. Har området en hög skyddsnivå krävs en tät markbädd med efterföljande fosforfälla.

Brunnar - Se mer på vår hemsida

Brunnar

Vi har ett brett utbud av brunnar med hög kvalitet för enskilt avlopp – bland annat fördelningsbrunnar, pumpbrunnar samt uppsamlings- och provtagningsbrunnar. När det inte är möjligt att skapa ett självfall mellan slamavskiljaren och fördelningsbrunnen/infiltrationsbädden måste systemet kompletteras med en pumpbrunn som lyfter avloppsvattnet upp till infiltrationen. Vi erbjuder prisvärda pumpbrunnar av hög kvalitet.

Slutna tankar - Se mer på vår hemsida

Slutna tankar

Conclean har ett brett sortiment av slutna tankar i flera olika modeller och storlekar för både permanent boende och sommarboende. Hos oss är det enkelt att hitta rätt sluten tank för avlopp bland våra olika modeller. GRAFs slutna tankar i formsprutad och återvinningsbar PP är ett populärt alternativ. Tankarna finns bland annat som ”körbar”, vilket betyder att den kan grävas ner vid exempelvis garageuppfarter och tål att köras på. Conclean har lågbyggda slutna tankar i återvinningsbar PE och passar perfekt för tomter med berg- eller grundvattenproblem. Tankarna är lätta att transportera och enkla att installera. Concleans tankar finns även i andra utföranden, vilket gör att det är enkelt att hitta en tank som passar perfekt för de flesta behov och förutsättningar.

Conclean Argo BDT - Se mer på vår hemsida

Conclean Argo BDT

Argo BDT är slamavskiljare och infiltration i ett, en unik produkt som tar hand om hushållens BDT-vatten (bad, disk, tvätt). Argo BDT innehåller en sedimentringstank där vattnet separeras från fasta partiklar och sedan skickas vidare in i en bädd med biofilter som renar vattnet. Reningsprocessen påminner om den traditionella tekniken i en infiltration/markbädd men med skillnaden att allt sker på en mycket liten yta i en miljövänlig och enkel process där behovet av underhåll är minimalt.

Conclean Argo kompakt markbädd - Se mer på vår hemsida

Conclean Argo kompakt markbädd

Argos kompakta markbädd är till för dig som saknar anslutning till det kommunala avloppsnätet. Argo placeras efter en slamavskiljare/trekammarbrunn och ersätter en traditionell infiltration/markbädd. Reningsprocessen påminner om den traditionella tekniken i en infiltration/markbädd men med skillnaden att allt sker på en mycket liten yta i en miljövänlig och enkel process där behovet av underhåll är minimalt. Dessutom minskas transportkostnaden för sand, makadam och fyllnadsmaterial som krävs vid installation av en traditionell markbädd.

Conclean Graf reningsverk för fler hushåll - Se mer på vår hemsida

Conclean Graf reningsverk för fler hushåll

Reningsverket är mycket driftsäkert tack vare att systemet drivs med en luftpump. I tankarna finns varken rörliga delar eller filter som måste bytas. Den tysta luftkompressorn och manöverpanelen installeras ovan mark utomhus, vilket gör reningsverket enkelt att styra och underhålla.

Fosforfälla - Se mer på vår hemsida

Fosforfälla

Conclean erbjuder ett stort sortiment av fosforfällor i form av fosforbrunnar med Polonite® fosformassa. I områden med hög skyddsnivå krävs det antingen ett minireningsverk eller en slamavskiljare i kombination med en tät markbädd där allt avloppsvatten passerar genom en fosforfälla.

Garden Comfort - Se mer på vår hemsida

Garden Comfort

Tanken är placerad under jord och regnvattnet leds ner i den via husets stuprör. På vägen in i tanken filtreras skräp bort i det självrengörande filtret. Vattnet förvaras i tanken och leds sedan ut till en eller flera tappstationer, placerade runt om i din trädgård, varifrån du kan sköta bevattningen så som du önskar. Du kan också använda vattnet för att exempelvis fylla på poolen.

Standardstorlek är 3.000 liter, men Garden Comfort finns även i storlekar från 1.500–15.000 liter.

House Professional - Se mer på vår hemsida

House Professional

Tanken är placerad under jord och regnvattnet leds ner i den via husets stuprör. På vägen in i tanken filtreras skräp bort i det självrengörande filtret. Vattnet förvaras i tanken och leds sedan in till en pump i huset som är kopplad till exempelvis toaletter och tvättmaskin. Det går också utmärkt leda vatten från tanken till tappstationer för bevattning i din trädgård.

Detta är ett perfekt system för nybyggnationer där du som husägare kan spara vatten, vilket är bra för både miljö och ekonomi. Standardstorlek är 3.000 liter, men house Professional finns även i storlekar från 1.500–15.000 liter.

Oljeavskiljare - Se mer på vår hemsida

Oljeavskiljare

Conclean erbjuder oljeavskiljare i alla storlekar i både klass 1 och klass 2. Våra produkter är givetvis certifierade och kan dimensioneras för just ditt ändamål. Kontakta oss för mer information.

Pumpbrunnar - Se mer på vår hemsida

Pumpbrunnar

Vi har ett brett utbud av brunnar med hög kvalitet för enskilt avlopp – bland annat fördelningsbrunnar, pumpbrunnar samt uppsamlings- och provtagningsbrunnar.

När det inte är möjligt att skapa ett självfall mellan slamavskiljaren och fördelningsbrunnen/infiltrationsbädden måste systemet kompletteras med en pumpbrunn som lyfter avloppsvattnet upp till infiltrationen. Vi erbjuder prisvärda pumpbrunnar av hög kvalitet.

Slamavskiljare & infiltrationspaket, markbädd - Se mer på vår hemsida

Slamavskiljare & infiltrationspaket, markbädd

Vi på Conclean erbjuder marknadens bredaste sortiment av slamavskiljare med infiltration. Sortimentet är utvecklat för att passa de flesta markförhållanden och innefattar flera lågbyggda system för tomter med berg och/eller högt grundvatten.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår