AlltomBostad
 
Confident Living Nordic AB

Visa alla produkter från: Confident Living Nordic AB

Belysning från Confident Living Nordic AB

Apollo takkrona - Se mer på vår hemsida

Apollo takkrona

Takkrona "Apollo" - en unik krona med armar i koppar eller krom och 15 st klara glaskupor. Transparent kabel med vajer. Dimbar. Ljuskällor ingår. Lampans vajer mäter 1,2 meter.

Canto väggbelysning - Se mer på vår hemsida

Canto väggbelysning

Canto utomhusbelysning från Nordlux kommer med olika mönster som du enkelt sätter i för att rikta ljusets riktning. Vill du ha ljus uppåt eller nedå? Inga problem med Canto. Ljuskällor ingår.

King Edison pendel - Se mer på vår hemsida

King Edison pendel

"Litet är vackert" möter ett ögonblick av genialitet, en perfekt liten ljuskrona upphängd i en glödlampa av glas som hängder på en flätad silkes kabel. "Kung Edisons" taklampa är designad av Young & Battaglia, och kombinerar den rena enkelheten en Edison glödlampa med romantik och glamour från en Kings ljuskrona. Den består av en mässingskrona i miniatyr inuti ett, hand blåst, klart glas hölje och satin kromade rördelar. Passar lika bra att hänga själv som i grupp med flera.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår